kamiwaza píše:Ještě jsem se chtěl zeptat, zda KFM řeší krytí žeber a středního pásma. Z těch videí co jsem viděl a mám staženo, tak to nikde nebylo, a proto bych asi šel takovému člověku po spodku (volná žebra, solar ...), ne ho mlátit pěstí do lokte a krytu. V tomhle pohledu to má podle mne CMB dobře vychytané, kde řeší hlavu i tělo. Zkrátka takovej modifikovanej boxing.
A o té ruce na zátylku žádná
pm píše:takze low kicky uz nekryjou "thinking manem" jak na prvnich videich, pokud me pamet neklame?
jinak diky za zajimaci info, urcite budu stat o to videt to nazivo!
zdravi
kamiwaza píše:4 Makoto
Určitě dobrý nápad. Vidím to ale až na leden v OL. Ale myslím, že jsi to popsal všechno vyčerpávajícím způsobem. A co Matěj, bude učit na Masaryčce, případně co by tam vedl?
ukropcany píše:Hehe... boxérska abeceda...inak presne to čo popisuje kamiwaza o tých spodkoch je podľa mňa veľká chyba (dovolím si takto silné slovo) KFM v držaní ruk, pretože stiahnuť len lakeť dole človek nestihne... kamaráti zo stretnutí potvrdia...
ukropcany píše:Hehe... boxérska abeceda...inak presne to čo popisuje kamiwaza o tých spodkoch je podľa mňa veľká chyba (dovolím si takto silné slovo) KFM v držaní ruk, pretože stiahnuť len lakeť dole človek nestihne... kamaráti zo stretnutí potvrdia...
marcelo píše:..chapem co chces povedat,mne tiez to trvale drzanie ruk na hlave u ludi z KFM velmi nereze,ale chapem z akej premisy vychadzaju..
marcelo píše:..ten kryt KFM sa nepouziva v sparingu Ukrope, to je stavane na necakane zasypanie udermi,ked stoja oproti sebe dvaja ludia dajma tomu v krcme,diskoteke atd a jeden do druheho vyryva a picunguje,zadrbava a v priebehu kecov mu zakerne vypali petardy na hlavu,coz je 99 % utok na ulici.
Makoto píše: V KFM nejsou ruce porad na hlave...proc taky, pokud je utocnik daleko..... Maj to blby, pokud si treba kick/thai boxer drzi vzdalenost a nepusti si ho k sobe...asi jako kazdej jinej. Pak je Pensador dobrej hlavne na to, aby kryl udery a hledal sanci ke zkraceni vzdalenosti. Ale pokud si me k telu nepusti, pak jsou mi lokty samozrejme naprd....stejne tak jako komukoliv jinemu. Pak prichazi na radu kladiva, co ted hodne jedeme (opet ve vsech pasmech) a to vypada slibne. Tak asi tak....
jentak píše:Makoto píše: V KFM nejsou ruce porad na hlave...proc taky, pokud je utocnik daleko..... Maj to blby, pokud si treba kick/thai boxer drzi vzdalenost a nepusti si ho k sobe...asi jako kazdej jinej. Pak je Pensador dobrej hlavne na to, aby kryl udery a hledal sanci ke zkraceni vzdalenosti. Ale pokud si me k telu nepusti, pak jsou mi lokty samozrejme naprd....stejne tak jako komukoliv jinemu. Pak prichazi na radu kladiva, co ted hodne jedeme (opet ve vsech pasmech) a to vypada slibne. Tak asi tak....
No a vy k tomu KFM řešíte nějak i tu long distanc, ten "súbojový" atribut o kterém psal Marcelo? Spárujete?
A v tom tlaku se řeší krom petard taky nějaká kontrola, klinč?
Makoto píše:Mejte se fajne, jdu balit na zitrek. Zeptam se na nuz, pistoli, ten nechraneny zatylek, snad jsem na nic nezapomnel...a dam vedet
Makoto píše:
....chlapi, omlouvam se, ale uz to zacina byt monotonni....chapu, ze ty informace nemate, ale KFM se neuci prostrednictvim korenspondencniho kurzu....
jentak píše:Makoto píše:
....chlapi, omlouvam se, ale uz to zacina byt monotonni....chapu, ze ty informace nemate, ale KFM se neuci prostrednictvim korenspondencniho kurzu....
proč tak zostra? já neříkám, že se touto cestou chci učit KFM. Já se touto cestou pídím po infu u někoho, který tady o KFM furt píše.
Makoto píše:jentak píše:Makoto píše:
proč tak zostra? já neříkám, že se touto cestou chci učit KFM. Já se touto cestou pídím po infu u někoho, který tady o KFM furt píše.
Co je na tom ostreho? Jen jsem nabidnul moznost si to vyzkouset bud na seminari v listopadu, nebo v ramci regulerniho treninku od ledna (neboj, prvni trenink je zdarma, takze te to bude stat jen ten cas) anebo nekdy na jare/podzim seminari zde v CR (zadari-li se, pak sem prijede Justo Dieguez. Planuji to udelat v Brne, aby i slovensti bratia mohli dorazit
Usetri se cas a diskuse na obou stranach, protoze se nepovazuji za tak dobreho pisalka, abych presne popsal jak se dela nejaka technika cloveku, ktery si to nikdy nezkusil...chapes, co tim myslim?
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků