Moderátor: PC
Sokol-strazce_noci píše:Ahoj, rad bych se zeptal na vase zkusenosti pri cviceni s lany. Myslim takovy to "vlneni" apod. Nikde jsem v cestine k tomu moc nenasel...
V cem spociva hlavni vyhoda? Poznali jste na sobe pak nejake zlepseni a v cem?
Jak dlouhe, tluste a tezke lano doporucite?
Dik moc
fakt píše:Sokol-strazce_noci píše:Ahoj, rad bych se zeptal na vase zkusenosti pri cviceni s lany. Myslim takovy to "vlneni" apod. Nikde jsem v cestine k tomu moc nenasel...
Dik moc
Znám dva způsoby cvičení s lanem:
1) vlnění s tlustým lanem - necvičil jsem, viděl jsem a neporadim.
2) lano alá oponent - krátké lano vetknuté do žebřin, cvičí se s ním nástupy na hody. Můžeš jet až do zblbnutí a nezdržuješ s tím druhého.
Sokol-strazce_noci píše:Myslel jsem právě tu 1) ale když ani PM neví, tak to už nevim....
fakt píše:Sokol-strazce_noci píše:Ahoj, rad bych se zeptal na vase zkusenosti pri cviceni s lany. Myslim takovy to "vlneni" apod. Nikde jsem v cestine k tomu moc nenasel...
Dik moc
Znám dva způsoby cvičení s lanem:
1) vlnění s tlustým lanem - necvičil jsem, viděl jsem a neporadim.
2) lano alá oponent - krátké lano vetknuté do žebřin, cvičí se s ním nástupy na hody. Můžeš jet až do zblbnutí a nezdržuješ s tím druhého.
Sokol-strazce_noci píše:Ahoj, rad bych se zeptal na vase zkusenosti pri cviceni s lany. Myslim takovy to "vlneni" apod. Nikde jsem v cestine k tomu moc nenasel...
Dik moc
pm píše:Makoto: vo tom zadna, lano my taky visi v gymu a jedeme na nem, mel jsem spise na mysli prinosnost cviceni se dvema lany. ktera jsou privazana k nejakymu zbrdleni, a ty s nima mavas - jasne ze jadro pracuje, uchop, ale na to je x jinejch a lepsich drilu
Seager3 píše:zdravim
jak často by se měl cvičit TacFit? např. pondělí-středa-pátek? nebo pondělí-úterý-čtvrtek-pátek? anebo prostě každý den když se na to cítim?
Seager3 píše:jo jo váš web sem četl, dost dobrý web, ale teď zas nerozumim jiná intenzita cvičení každý den, protože sem vyčetl, že musíte dat od každého cviku min. 8 opakování abyste mohli pokročit na další úroveń
Seager3 píše:to Makoto: pokud by to nevadilo tak bych prosil o to rozepsání, moc dík
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník