Moderátor: PC
cudles píše:Fakt to zní simple...Dělam thai, dole sou stránky. Trenink svuj mam 2-3x tejdne, momentalne zase po 2 mesicich pauzy kvuli zraneni zacnu, takze budu mit 3x tejden trenink plus teda 1x tejdne tu posilku. Pytel tam bohuzel neni..
NAIA píše:Jen dotaz pro prehled, je tady jeste nekdo kdo cvici v posilovne na strojich a cinkama nebo uz tu vsichni swingujou pokud mozno na vodni posteli aby meli pod nohama ne nestabilniho:)?
A jinak k tomu ze posilka nici telo a funkcni trenink ne... No ono je to jako se vsim jde to delat dobre i spatne. Ve finale kazdy vykonostne delany sport huntuje telo. To ze jsou kulturisti na stary kolena zdravotne v prdeli.. no a kterej sportovec neni? se podivejte na desetibojare, hokejisty atd... takze bych nesrovnaval trenink v posilce (jakozto nicitelem zdravi) s kettlebelama a spol (jakozto zdravou veci) protoze znicit telo jde bez problemu s obema.
pm píše:choze: well, preferoval bych hejbat se a vypadat jako Fedor, spise nez Tank Abbotdam to na kb5
diky za odkazy
Vitor Belfort
http://www.youtube.com/watch?v=BZtZLnwY0gI
cudles píše:Potřeboval bych poradit s posilkou..do posilky nechodim, byl jsem tam max 1-2x, jde o to, že na letní semestr jsem si tu posilku zapsal jako nepovinnej predmet. Je to jednou tejdne. Jelikož nejsem zvyklej chodit do posilky, a z tréninků jsem většinou zvyklej jenom posilovat se svojí vahou, byl bych rád za nějaký obecný rady..Bude tam sice se mnou chodit spolužák, kterej má doma vlastní posilku a ví co a jak na jakym stroji nebo s čim, ale po pročítání podobnejch topiků mam z toho hlavu jak balon, tady jak si to člověk pročítá, má pocit že to je věda, a pomalu má chuť to zrušit(co už nemůžu). Nečekám, že mi tu někdo sestaví podrobnej program, spíš nějaký obecný rady, i vzhledem k tomu abych z toho mohl trochu těžit i na tréninkách, a ne naopak..Předem dík
P.S: O vyučujícim danýho předmtu nemá smysl a´t už z mý nebo vaší strany psát, protože co vim tak to tam chodí tak, že jen přijde, udělá prezenčku, vypadne, a pak to přijde ukončot a zkontrolovat jestli nikdo nevypadl dřív.
NAIA píše:Jen dotaz pro prehled, je tady jeste nekdo kdo cvici v posilovne na strojich a cinkama nebo uz tu vsichni swingujou pokud mozno na vodni posteli aby meli pod nohama ne nestabilniho:)?...
NAIA píše:Jinak mas pravdu ze TRX jsou lidem dost pristupne, ale zase je dost tezke se to naucit spravne....
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků