tomike08 píše:mně stačilo Tokyo, bydlel jsem na okraji a když jsem jel třeba na kole hodinu směren ven, bylo stále jen město ... občas se mi o tom i zdálo![]()
pavela píše:Co máš proti Pekingu? Peking je krásný zelený město! Když to srovnám s Prahou, kde je každá ulice poblitá a posraná od psů, je Peking naprosto super. Peklo to bylo před 20 lety, te'd je to tady pohoda.
pavela píše:Co máš proti Pekingu? Peking je krásný zelený město! Když to srovnám s Prahou, kde je každá ulice poblitá a posraná od psů, je Peking naprosto super. Peklo to bylo před 20 lety, te'd je to tady pohoda.
Ty taky žiješ na propagandě českejch médií. Myslím, že by ti leckterej číňa zakroutil krkem, kdybys mu sežral jeho mazlíčka. Psi jsou pochoutka v Koreji, korejské minority a asi i na jihu Číny, tam žerou všechno. V Pekingu dostaneš psa vyjímečně a v korejský restauraci . Ovšem Korea nejsou "komunisti" takže psy žerou Číňani. Psali to v MF-dnes, tak to je pravda...A hovna žereš akorát u vás doma. Čínská kuchyně (v Číně, ne ve špinavym bufetu v Praze kterej si otevřel nějakej rolník) nemá ve světě konkurenci.maxo píše:pavela píše:Co máš proti Pekingu? Peking je krásný zelený město! Když to srovnám s Prahou, kde je každá ulice poblitá a posraná od psů, je Peking naprosto super. Peklo to bylo před 20 lety, te'd je to tady pohoda.
ze sa cudujes ty sikovnejsi cinania vsetkych zozrali a menej sikovny dojedli aspon ti hovna. Nechcel by som byt v cine pes
Jojo, bejval to v Pekingu děs.Řeky= stoky. Je neuvěřitelný co z tý špinavý pouště za 20 let udělali za oázu.luen píše:pavela píše:Co máš proti Pekingu? Peking je krásný zelený město! Když to srovnám s Prahou, kde je každá ulice poblitá a posraná od psů, je Peking naprosto super. Peklo to bylo před 20 lety, te'd je to tady pohoda.
ja to cekal
ja vim, ze uz je Pekac krasnej, vonej reky vonavkama nebo tak neco ..., kdyz jsem tam byl ja, tak to byl jeste kanal. Ale to bylo davno pred Olympiadou.
Mimochodem jsem byl prekvapenej z benzinu. Clovek zapomene jak ten bezolovnatej voni.
S tema pejskarema mas pravdu ...
A ty žiješ kde? Že nevíš co se kolem tebe děje?ukropcany píše:Ktorý?pavela píše:apropó, česká média jsou hnus. už neví co by si vymysleli aby zakryli, jak je to v EU v hajzlu, tak si vymejšlej "pekla" vo Číně. Kdyby se raději starali o to jak vyřešit ten průser co je v EU a v USA.
Souhlas! Do poslednej bodkyukropcany píše:4pavela - jaj toto...Tak to som myslím že som dobre informovaný pesimista...
Ďaleko viac ako samotnej štátnej sekery sa bojím jej vyrovnávania... nejakou vojnou najlepšie...
Poznáš tento vtip? "Optimista sa učí po anglicky, pesimista po čínsky a realista... strielať..." A keďže som realista, tak sa učím strieľať...
U nás beží na pozadí vysielanie európskeho parlamentu dosť často, takže vieme čo sú zač... padá tam perla nad perlu...
ukropcany píše:Poznáš tento vtip? "Optimista sa učí po anglicky, pesimista po čínsky a realista... strielať..." A keďže som realista, tak sa učím strieľať...
pavela píše: Jojo, bejval to v Pekingu děs.Řeky= stoky. Je neuvěřitelný co z tý špinavý pouště za 20 let udělali za oázu.
ukropcany píše:Nikdy by som si nebol myslel, že budem vlastnenie zbrane považovať za nutné, ale aktuálny vývoj ma desí...
ukropcany píše:Nikdy by som si nebol myslel, že budem vlastnenie zbrane považovať za nutné, ale aktuálny vývoj ma desí...
ukropcany píše:4marcelo - no ja sa obávam práve tých nepokojov vlastne viac... nejaká regulérna vojna s tankami na frontoch už asi nebude... si to zober, pred týždňom človek o Egypte ani nevedel a teraz 150 mŕtvych...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník