NAIA: lemur ha ha haaa
udelat z cloveka za par mesicu opici neni problem, udelat z opice cloveka trva dele a je to tezsi
teorie a praxe jdou ruku v ruce, kdyz chci po klucich kliky na jedny ruce, snatchovat 24 kg nebo deadlift dvojnasobek vlastni vahy+, musim to samozrejme dat taky (a fpho davam). kdyz jsem jel pred lety klasicky bodybuilding protokol (ano, chodil jsem do posilovny, ano, cvicil jsem na strojich, ano, jel jsem bench press), nabral jsem 5 kg behem 3 mesicu, ale vzhledem ze mam svoje ledviny rad (a ze jsem vegetarian a ze me zajima tucet jinych veci krome svalu a ze uz mi neni 20), jdu v silovem a kondicnim treninku jinou cestou - sily, mobility, flexibility, vyzivy, dechovych cviceni etc. a podobne jako v RBSD - neni to cesta kazdodenniho pridavani, ale kazdodenniho ubirani. cvicim a ucim v zasade par veci, milion veci uz necvicim a neucim. KISS, viz nize

last but not least - maji-li moji zaci (ci externi klienti) vysledky, neni co resit - a je to o metode, ne nastroji. vysledky ma cohen, vysledky ma marcelo, Makoto, x dalsich. nevynalezl jsem (znovu) kolo
s casem (resp. lenosti cestovat) mas pravdu (pobocky skoly se rozrustaji) seminar na Morave udelame, uz. min prot ze kluky rad uvidim a ze se rad neco priucim (rad bych s Tebou udelal nejaky seminar RBSD u me ve skole a vubec probral kupu veci). ted prozatim veskere usili smeruji na to dotahnout kettlebells do vitezneho konce, plus profi breznovy seminar
http://www.bojovaumeni.cz/modules.php?n ... pic&t=3619
----
frajerKokoMihule: tezko poradit takhle pres net, dlouhodobe sezeni je mrtvice - ochable svaly prdelni, spatne drzeni tela etc., takze keep it simple, sir - cvic mosty (= extenze patere, ne flexe), nejlepe dle nejake systematicky progresivni metody. most dopln nejakou dekompresi patere ("vyvesit se na hrazde"), cviceni na hrduni pater- treba tzv. "wall slides" (zadej to na YouTube) a "wall squats - tyhle
http://www.youtube.com/watch?v=7VIm3eZaA5I
(na leg pres zapomen - nesedi/nelezi se v nem nahodou?

anebo si nech poradit od tech co leg press jedou, nemam monopol na pravdu, kazdy sam sveho stesti strujce

dobrych treneru je x jinych
---
pripadne dalsi dotazy smerujte please na mail do do SZ, manzelka me bije ze travim cas prislovecnym "hazenim perel" - at uz nekdo zavidi nebo jo, verte mi ze mi jinak za ty perly plati tezky prachy, ergo vysledky.