pm píše:marcelo - super report, je videt ze to stalo za to!
Naia: Rodney? parada, dalsi ze sympataku! co rikas na Kellyho McCanna, jeho veci a pristup mi tez hodne sedi, technicky velmi kompatibilni s tim co delam, plus spousta zajimavejch metodickejch a taktickejch figlu (krome toho ze cist ho a poslouchat je desna prdel, nazivo to musi bejt jeste o x levelu lepsi)
marcelo píše:..Rodney King v Olmiku..co to,co to moje usi cuju ??
Jendis píše:Stando....co Mára psal,tak žádné kočky nehonil....jen se vožral jako dobytek......![]()
![]()
![]()
![]()
defendu píše:Zdary,
osobní zkušenost ne, ale monitoruju ho už roky...je to průkopník funkční sebeobrany v Rusku, tady se o něm dočteš víc:
http://www.samoobrana.cz/index.php/nas-team/
A on mimochodem monitoruje tebe...před 3 lety napsal na youtube pod vaše (Laďovo) videa Great respect! Good luck! (je to tam pořád)Viděl jsem pak nějaká videa z jeho semináře Predator a velice slušně se nechal těmi videi inspirovat
Vůbec bych se nedivil, kdyby si na tvých stránkách všiml s kým spolupracuješ a že Lee je ochoten jezdit i dál na Východ, navíc už tu má i svého instruktora, že? Lidi co mají společný zájmy se prostě jednou setkají i kdyby žili kdoví kde. Letos už tu byl na semináři, ale já se to dozvěděl čirou náhodou v den kdy se akce konala...jednou se s nim setkam, o tom žádná
No jasně, bude to Velký Vítězný Únor
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků