Moderátor: PC
luen píše:1) kontrolovat, co do traviciho traktu vkladam a pak se nemusim divit, co z nej nakonec leze.
2) zjistis, ze to 100% pod kontrolou mit nelze ... Cili doporucuji bylinky, ktere treba cisti krev, mizni system, travici trakt, popr. pomahaji vylucovat (vazou na sebe) urcity typ latek, atd ...
3) osobni hygiene cloveka by mela obsahovatt udrzbu povrchu, vnitrku tela... kvalitni strava, dychani, cviceni ale treba i kratsi pusty, ci kratsi dietky, ktere napomahaji a doplnuji urcite procesy v tele.
Travici trakt je pomerne komplikovana biochemicka laborator a navic jak uz tady padlo, slovo toxin predstavuje siroke spektrum latek.
ukropcany píše:To sprchovanie je svätá pravda, chemickým sajrajtom som sa nesprchoval roky... šampón robí žena domáci, nič ma nesvrbí, nekúše, nemám lupiny, nix...
No a k očiste - denno-denne si sebe aj deckám robím výplachy nosa slanou vodou a za celú zimu nemali ani raz teplotu, soplne nejaké áno, ale nič že by sme museli ísť k doktorovi. Všetci naokolo antibiotiká a iné hnusobstvá a my na soli a ovocíNo a pre dospelých je tu klasická očista básti...
cohen píše:ale ja som dost cistotna persona, s rozumom sice, lebo su rozne nazory na kazdodenne sprchovanie... :D :D :D
http://primar.sme.sk/c/5732472/kult-den ... ia-sa.html
cohen píše:graver: hovori sa, ze spina do dvoch centimetrov hreje, potom zacne opadavat
Jian píše:Gino: to s tim teoreticky nemusi ani vubec souviset, vnimani vuni/pachu u kazdeho z nas souvisi s jinou kombinaci "zapnutych" genu, takze kazdy mame i jiny "vkus" - a to nemluvim o dalsich vecech. Treba onkologicti pacienti po chemoterapii fakt vetsine lidi vonet nebudou, dale kandidoza, hyperhidroza etc.
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník