Picard píše:Ale jako pozitivum vidim ze se celkem spontanne delaji ty ruzna setkani, alespon ty zbranovy byly fakt dost super. A taky se tu celkem proprali nekteri podvodnicci
Nejen ta zbraňová......tohle je velké plus.
Picard píše:Ale jako pozitivum vidim ze se celkem spontanne delaji ty ruzna setkani, alespon ty zbranovy byly fakt dost super. A taky se tu celkem proprali nekteri podvodnicci
Jendis píše:Nic nového....hele,však jestli někdo máte nápady,témata.....tož něco napište,ne?!Je moc hezké,když napíšete,že je to v prdeli,ale sami nic(to teď nepíšu na Patrika,nebo Picarda) - ale třeba na Sennina,nebo Maxa. Z Maxa tu nic rozumného v podstatě nevypadlo(bodejť,však se sem chodí jen smát,tak co bych vlastně chtěl,že ano?! ) a z Tebe,Sennine,taky dlouho nic - a přitom jsi začal cvičit pod Frankem Burczynskim a mohl by ses rozepsat. Kdysi jsi se tu prsil,jak JKD tohle a támhleto a teď,když,myslím si,bys měl o čem psát,tak prd.
marcelo píše:..ja som zmenil nick kedysi prave kvoli tomu, ze som sa hanbil po case citat po sebe...
diablik píše:...
Picard píše:Souhlasim s patrikem, slo to tu za ta leta fakt hodne do kytek... Me se vzdycky libilo e-budo forum. Tam se muze celkem v klidu diskutovat o vsem moznem, jsou tam lidi co delaji ruzne armadni nebo policejni bojove systemy, ruzne realne sebeobrany, nebo ruzne fulkontaktni sporty a discipliny i ruzne stare ci novejsi tradicni bojova umeni ruznych puvodu, od sermu mecem az treba po aikido nebo taiji nebo ja nevim treba sumo. A vsichni tam jsou a da se tam diskutovat celkem o cemkoliv a celkem vecne a v klidu. proste se to tam vedel sebe vsechno celkem snese. Tady to bohuzel fakt nejde, tady se da resit jen neco...
Ale jako pozitivum vidim ze se celkem spontanne delaji ty ruzna setkani, alespon ty zbranovy byly fakt dost super. A taky se tu celkem proprali nekteri podvodnicci
TongPo píše:marcelo píše:..ja som zmenil nick kedysi prave kvoli tomu, ze som sa hanbil po case citat po sebe...
No jasně, taky bych se styděl, kdyby můj typickej příspěvek obsahoval tyto vulgarismy:diablik píše:...
Seš ten největší východňárskej sprosťák!![]()
![]()
PS: Tím, jak jsi to po sobě hned smazal, aniž bych si to stačil přečíst, jsi mě fakt prudil...![]()
marcelo píše:...za uroven prispevku sa ospravedlnujem,tuto noc som brutalne s brachom chlastal a este teraz nie som pri zmysloch a triezvy![]()
![]()
NAIA píše:marcelo píše:...za uroven prispevku sa ospravedlnujem,tuto noc som brutalne s brachom chlastal a este teraz nie som pri zmysloch a triezvy![]()
![]()
Ty jsi byl zase na nejakem seminari?
Jendis píše:Pro mne je zajímavé i to,jak se někteří posouvají.......
Třeba Pucmaz...ještě nedávno žil v Japonsku a dnes už má v Praze otevřené dojo. Nebo Patrik Orth.....pravidelně mu chodím na web,číst si o jeho cestách za cvičením jodo. Relativně nedávno začal a dnes už......![]()
A další a další....
luen píše:Kdyz si ctu stara vlakna, tak clovek krasne vidi, jak nekteri dnesni mistri diskuteri chrli moudra a par let naz5 to byl lolanek na par facek![]()
Gino píše:... Honzo, a opravdu mi přijde, že jsem se za ty roky taky něco naučil a tudíž už dnes mohu k lecčemu přidat adekvátní názor... přesto, že i já byl těch pár let naz5 lolánek na facku.
zipule píše:Bude to znít divně, ale některá jména a jejich názory se mi tak spojila, že mi přijde, jako kdybych s těma lidma léta kamarádil a přitom jsem je nikdy neviděl.
Jendis píše:Kua Stando...to vyznívá,jakobys tu narazil na bandu dementů......![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník