Moderátor: Makoto
ukropcany píše:Na FN sa okolo toho strhla fasa debata a napísal som tam toto:
--------------
Pôvodne som ani nechcel nič písať, lebo sa cítim byť zaujatý, ale po včerajšej večernej debate s Kikim a tých veciach, čo ste tu zo seba vysypali som si povedal, že teda prispejem aj ja.
Ako to vidím ja, ktorý som s Tomim minulý rok trošku trénoval na Visoku:
- box sa nehodnotí podľa posledného kola, ale súčtom bodov za jednotlivé kolá - lístky sa odovzdávajú a potom už len prostá matematika
- Tomi, žiaľ nevyhral ani podľa mňa, práve kvôli tomu záveru, holt ruky dávať dole je chyba aj u neho
- ale vy sa k tomu staviate chlapci tak, ako keby dostal na piču 20:0 - lenže to on nedostal. Zápas bol podľa mňa bodovo vyrovnaný a vtedy berie výhru domáci, s tým snáď nemá problém nikto. Alebo áno? Tak by som si dovolil pripomenúť výhru Vlada Moravčíka nad Prachom (nestrhávať debatu týmto smerom prosím). A to že mám k Vladovi rovnaký vzťah ako k Tomimu - tiež sa cítim byť zaujatý...
- s niektorými z vás sa chalani poznáme, aj do držky sme si dali, ale teda, že by ste práve VY mali na to, že by ste si do Tomiho utierali huby, tak to teda NEMÁTE. Môžete mi veriť, buchol som si na slovensku s každým kto za niečo stojí a nemáte na to.
Svetová extra trieda možno nie je, neviem, s tou som sa nesekal, ale na tieto blivajzy, čo ste sem vygrcali - no hnus velebnosti... Ste jak televízni futbalisti...
--------------
Dalt píše:vsak protov pisu, ze se mi zda ze ho obrali - nerikam ze by mel Wandera brutal prevahu, ale bodove mi prisel preci jen o neco lepsi a kdyz si to na konec pojistil tem knockdownama....
toddb píše:Osobně mi přijde zvýhodnování domácích boxerů jako jedno velký svinstvo, který degraduje box na úroveň krasobruslení. Má box hodně rád, ale tohle mě neskutečně s..e.
Gino píše:toddb píše:Osobně mi přijde zvýhodnování domácích boxerů jako jedno velký svinstvo, který degraduje box na úroveň krasobruslení. Má box hodně rád, ale tohle mě neskutečně s..e.
V případě vyrovnaného zápasu a faktu, že domácí je zároveň šampión, mi to přijde ještě cca normální. Samozřejmě excesy se najdou i tak. mě třeba víc vadilo, jak byl zaříznut Ruda Kraj a to nebyl ještě ani konec zápasu.
ukropcany píše:Mne osobne sa zdá byť najobjektívnejší systém hodnotenia barmského boxu - buď KO, alebo remíza - na 5 kôl.
Gino píše:toddb píše:Osobně mi přijde zvýhodnování domácích boxerů jako jedno velký svinstvo, který degraduje box na úroveň krasobruslení. Má box hodně rád, ale tohle mě neskutečně s..e.
V případě vyrovnaného zápasu a faktu, že domácí je zároveň šampión, mi to přijde ještě cca normální. Samozřejmě excesy se najdou i tak. mě třeba víc vadilo, jak byl zaříznut Ruda Kraj a to nebyl ještě ani konec zápasu.
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků