Já to ještě upřesním. Hlavní důvod je ta práce. Na tom pracuju. Roky courání po nocích po venku,hlídání různejch akcí...stres - můžeme se v práci natáhnout,ale musíme mít jistou reakční dobu. Takže to je takový ležení s "jedním okem otevřeným".....vyjedeš na výjezd,houpne Ti adrenalin,tělo rázem startuje z 0 na 100(stejně nahovno,jako když vytočíte studenej motor v autě).
Pak se dostanu domů.....začíná druhá šichta okolo dětí(když má manželka odpolední,tož se mohu chvilku natáhnout....ale to si sice zdřímnu,odpoledne jsem pak jako praštěnej). Jinak vařit(jak je prcek alergickej,musíme mu připravovat jídlo na celý den i druhý den do školky),pracovat s dětma(hlavně s tím,co jej máme v pěstounské péči,je potřeba s ním cvičit,logopedit atdatd ......snažím se jít spát,když cítím,že už to dýl nevydržím,nepřemáhám se. Jak ale píše PM....tělo je rozhozený....takže třeba usnu jako dudek už v 21:00. No a vod jedný jsem vzhůru....třeba.
Klouby,to je samostatná kapitola. Jak se takhle prudce mění počasí(v noci kosa,přes den teplo),začne to bolet,otečou - mno a jak to mám v celém těle,to je parádička. To nevím,jak ležet,sedět....nevím co bych. To by chtělo narkózu...dřevěnou

Prášky fakt ne......už tak jsem jich do sebe narval(a pořád rvu) dost.
Holt musím vydržet,ta změna musí přijít - když měním od základu všechno. Je to kruh.....když nejsem v poho,samozřejmě není v poho ani rodina,viděj,že je mi zle. Takže když budu v poho.......