taaakze najprv prve dojmy

s 24 slo vsetko ako po masle, snatche, windmill, tgu... len to bolo kus tazsie ako s 20kg.
32 bolo jebadlo, najprv som s respektom tocil okolo tela trosku, potom dal 25 opakovani obojrucneho swingu a hned z toho po dve jednorucneho - ale to ma uz krutilo celkom, nehovoriac o tom, ze sa snazil mi vyletiet z ruky do zrkadla

, snatche som radsej neskusal. rows v pohode... co ma potesilo, ze som dal clean&press, sice len raz na kazdu ruku, ale vytlacil som to, huraaa

a ked uz som mal tu 32 nad hlavou, dal som rovno windmill, chcelo to extra davku sustredenia, ale slo to. a potom, ze idem tgu... no pani, poviem vam, ze sice som ho poleziacky vytlacil, ale dalej ani prd.
luen: nazdar, s kb cvicim pol roka, koncom augusta, alebo zaciatkom septembra som kupoval 20 kg. ako to vidim ja, tak vyborny zaklad mi dalo lezenie na umelych stenach/skalach, kde telo funguje ako celok... inac h.vno vylezies
marcelo: ano, robim kruhovy trening, prvy okruh mam zhyby na liste, brucho (na kolenach tlacis pred sebou cinku a spat, tusim v tom videjku poslednom s badrom to bolo), single leg deadlift s kettlom, trosku svihadla - toto dam tak 4 - 5x za sebou bez oddychu a potom idem cisto kettle:
obojrucny swing, hned na to halo, snatch, clean&press, drepy - a tocim to 3 - 5x, podla nalady a unavy. prestavky mam tak cca minutu, pocty opakovani - podla toho, ako mi stupa vykonnost. cize zacal som tak, aby som v pohode odcvicil 5 kol a trening po tom som si pocet opakovani zvysil a postupne.
samozrejme, niekedy mam chut viac posilovat iba jednu cast tela, napr. ramena citim, ze mam slabsie, tak idem len cisto clean&press 5 koleciek, len s vyssim poctom opakovani, a po nich dam cojaviem 3 - 4x po 50 opakovani obojrucneho swingu a mam dost...
ked uz mam odcvicene tieto veci, tak idem bud tgu, alebo windmill, 3 kola, v pauzach davam mosty.
v zasade som sa v zostavovani setov inspiroval tymito videami:
http://www.youtube.com/watch?v=SRpbM9nzDcM ale napr. burpees a mountineclimbers ma tazko nebavia, tak ich robim len zriedkavo...
http://www.youtube.com/watch?v=grypJo2pUek tento workout som dal raz, celkom v pohode to slo, len som sa musel najprv dopracovat k tomu, aby som vydrzal minutu snatchovat.
plus este vsetky videjka, ktore postoval PM v tomto vlakne a vo vlakne posilovat?
ku.va, esej zas... pekny den