třeba tady je příklad kdy se ubránil mačetě beze zbraně:
http://zpravy.idnes.cz/cesky-policista-v-africe-zabil-dva-bandity-fi3-/zahranicni.asp?c=A080329_943281_zahranicni_vem
Moderátor: Makoto
Panda píše:2 Luen: ale to sou rusaci, to se nepočítá, já ležel na lůžkovim s kolenem co mi ruplo a jen jsem se otočil za nějakou slečnou, a vedle mě přivezli Rusáka co mu přejel nohy autobus....Rusáka ráno pustili domu protože mu nic nebylo a měl čistej rentgen, mě eště ten večer voperovali a do dneška sem se z toho nesebral
Pec píše:http://www.youtube.com/watch?v=9xH-Ulc7_lY&tracker=False&NR=1
Nazvali to: "Demonstrace neefektivnosti standardnich bloků" (rozuměj: proti noži)
pm píše:dalsi sragora proti nozi i s nozem - chlapi nemaji ani sajn, jak to vypada, kdyz se to sidlo do bricha rozjede, ta ta ta ta ta. na zadny tanecky ani z jedny, ani z druhy strany neni cas.
Gino píše:pm píše:dalsi sragora proti nozi i s nozem - chlapi nemaji ani sajn, jak to vypada, kdyz se to sidlo do bricha rozjede, ta ta ta ta ta. na zadny tanecky ani z jedny, ani z druhy strany neni cas.
Tomu rozumí asi každej, kdo má špetku rozumu v hlavě, ale co s tím? Nechceš přece říct, že všechny systémy, které se u nás věnují chladným zbraním (a tedy i noži) jsou vlastně k ničemu...
Ty osobně se noži nějakým způsobem věnuješ?
Pec píše:pm: Když se to rozjede, tak se to rozjede.
Když ale obránce zablokuje útočníkovi ruku s nožem, tak je na videu inspirace pro útočníka, co dělat.
A naopak varování pro obránce, co se mu po ukázaných blocích může stát..
Sennin píše:Pec píše:pm: Když se to rozjede, tak se to rozjede.
Když ale obránce zablokuje útočníkovi ruku s nožem, tak je na videu inspirace pro útočníka, co dělat.
Na tom videu bych teda inspiraci moc nehledal, ani jako útočník a ani jako obránce. Profi útok nožem totiž vypadá úplně jinak a obrana jakbysmet.
Pec píše:Sennin píše:Pec píše:pm: Když se to rozjede, tak se to rozjede.
Na tom videu bych teda inspiraci moc nehledal, ani jako útočník a ani jako obránce. Profi útok nožem totiž vypadá úplně jinak a obrana jakbysmet.
Tak hoď video, na kterém bude podle tebe profi útok nožem a obrana.
BTW: já na tom daném videu ani jedno nehledám.
Obrana - snad se to dá vyčíst už z popisu videa.
Útok - vždyť tam chtěli demonstrovat, co hrozí při obraně
standardními bloky, tak tam nebudou předvádět profi útok..
pm píše:doporucuju nehezky, neucesany videa co tu postoval Naia ze seminaru s Leem
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků