Moderátor: PC
Lea píše:ahojte vsetci
Zaujimalo by ma co si myslite o ewto?
Cvicim ewto a nemyslim si ze je to nieco zle alebo neucinne, ale vy tu hovorite o panakovi na urovni Siu Nim Tao... nic take sme zatial nerobili a ani robit tak skoro nebudeme....
Nemyslim si ze by som potrebovala cvicit na panakovi uz teraz, lebo toho mame dost a nie kazdemu to ide tak ako by si predstavoval, takze otazka znie : Co na tom panakovi cvicite a nemozete to cvicit s partnerom?
Lea
Cvicim ewto a nemyslim si ze je to nieco zle alebo neucinne, ale vy tu hovorite o panakovi na urovni Siu Nim Tao... nic take sme zatial nerobili a ani robit tak skoro nebudeme....
Nemyslim si ze by som potrebovala cvicit na panakovi uz teraz, lebo toho mame dost a nie kazdemu to ide tak ako by si predstavoval, takze otazka znie : Co na tom panakovi cvicite a nemozete to cvicit s partnerom?
Lea
lea píše:to WT_Martin: pracujem v psychologickom centre mladych ako psychologicka a nemyslim si ze ide o fanaticku organizaciu...ver mi poznala by som to, evidentne mas velmi neprijemny osobny zazitok a kazdemu ho rad porozpravas....:-) nic v zlom
Lea píše: takze otazka znie : Co na tom panakovi cvicite a nemozete to cvicit s partnerom?
Lea
lea píše:stale ste mi neodpovedali na otazku:Co na tom panakovi cvicite a nemozete to cvicit s partnerom?
Lea
Lea
Anonymní píše:Lea píše:ahojte vsetci
Lea
neni to o tom co je zle ci dobre, kazdy i kazde organizace fererace sdruzeni atd., si hleda svoji cestu, snazi se nejakym zpusobem byt vyjmecni a take se snazi oslovit lidi, ktere neoslovila jina podobna organizace nebo je osolovila nedostatecne....
Je mnoho dest k cili, jen mi je nevidime.Nauc se videt a je ti jedno kudy pujdes.
karlat píše:Dobrý den, mám následující dotaz:
Všiml jsem si, že jednotlivé školy W/Ving Ch/T/s/zun/g, co jich už je, mají panáka odlišného, např u WT má volně uložené končetiny, které v těle "kloktají", či jak to říct. Máte někdo s těmito rozdíly zkušenosti? Dík
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků