Josef Mádl?

aikidó, aikidžucu, džúdó,džúdžucu, iaidó, karate, kempó, kendó, kjúdó, kobudó, nindžucu, sumó...

Moderátor: Picard

Příspěvekod tosnadne » stř 23. bře, 2011 15:25

Ráno je na Plzeňsku dost zima a upřímně pochopil jsem že je jednodušší čas od času připomenout co je rádobyškola mádla než tady prosedět týdny a mít tisíce příspěvků na kontě to potom sotva něco nacvičíte mládenci :twisted:
tosnadne
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod j_madl » stř 23. bře, 2011 16:38

MUSIM RICI, ZE MI TO UDELALO MOC DOBRE, CITIM SE JAKO ZNOVUZROZENY DAROVALI JSTE MI OBROVSKE MNOZSTVI ENERGIE!
... DOKONCE JSEM NASEL TY PAPIRY.... VERILI BYSTE, ZE DRIVE SE KYU A DANY PSALY JEN DO KOLONKY ZKOUSEK TECHNICKYCH STUPNU V PRUKAZU CSTV? JASNE ZE ZASE VSICHNI BUDOU HNED RIKAT, JAK LZU... MOHL BYCH RICI, POLIBTE SI .... PROTOZE USTEPACNE POZNAMKY A ZLO JSOU MOJE DOMENA, ALE NEREKNU, PROTOZE JSOU TADY I LIDE, KTERI PROJEVILI CHARAKTER A K NIM SE CHCI ZACHOVAT FER ....
MAKOTO, ZIPULE, GRAVER, JENDIS, A DALSI A DALSI.... ALE MUSIM SE POKLONIT I PRED OBJEKTIVITOU MEHO NEJCASTEJSIHO OPONENTA PATRIKA...

... MAM DESITKY SVEDECTVI, KTERYMI BYCH PLKY A NENAVISTNE VYLEVY DAVIDA MOHL VYVRATIT, ALE TO SI NECHAM JINAM...
... TED NAFOTIM TY SVE STARE PRUKAZY A NEKAM JE DAM NA WEB A KDO BUDE CHTIT, MUZE SE PODIVAT.... UZ TREBA I PROTO, ZE U TECHNICKYCH STUPNU KYU A DAN JE PODPIS PANA LORENZE .....A A... CERESAROVA....

... ALE OBDOBI CCA 1976 AZ 1987 KDY JSEM CVCIL S LOROU AIKIDO, GOSHINJITSU A DALSI, ANI PAPIRY OD JINYCH UCITELŮ, KTERYCH NEBYLO VERU MALO NEMAM, MAM MISTO TOHO JEDINY...
... MOU KECHI MYAKU.... KREVNI LINII MNICHA SOTO.... TO JE PAPIR, KTERY UZ ASI BUDE POSLEDNI..... TED JSEM MLUVIL S ANDREJEM DIAMANTSTEINEM ... MOZNA ZE BUDE JESTE DALSI A DALSI PAPIR, NEVIM.... MEL JSEM JET V ISTOPADU DO SENDAI A DO TOKYO ....

ZA CVICENI SE U MNE V DOBE SESTI MESICU, KDY CVICIL DAVID JICHA, PLATILO 20 KORUN ... CVICILI JSME 4 AZ 5X TYDNE, ON CHODIL JEN JEDNOU TYDNE, PRIPADNE V SOBOTU NA TOYAMA RYU, CHAPU, ZE PAN HOTOVEC Z MUSO SHINDEN RYU JEHO TECHNIKU PREUCOVAL, ASI BYCH I JA JAKO UCITEL EISHIN RYU PREUCOVAL ZAKY ZE ZN KENDO RENMAI .... V KAZDEM STYLU JSOU ROZDILY, V NEKTERYCH ZASADNI A PRINCIPIELNI, ALE TO NENI NEUCTOU K PANU HOTOVCOVI....

MEC KTERY DAVID DOSLOVA VYDYNDAL A ODNESL SI JEJ ZA DEVET TISIC, TO JE DALSI PRIPAD....
... SPOLU S JEDNIM KOVAREM Z JEDNE FABRIKY JSEM VYROBIL /JA JEN PRICMRDOVAL/ CCA 15 AZ 18 ... BYLY VYROBENY Z TENAXOVE OCELI.... LIDE DALI 6,5 AZ 9 TISIC ZA CEPEL PODLE KONECNE URAVY, LESTENA S VYKARTACOVANYM HAMONEM.... . TSUBA, BUD HRUBA JEDNODUCHA, NEBO COCKOVITA, A PROREZAVANA.... MENUKI Z NAPRSTKOVA MUSEA, NEJSLOZITEJSI BYL PRO KOVARE PARADOXNE DIL HABAKI .... PAK TRUHLAR .... VZAL JSEM PENIZE, KTERE DALI LIDI NA SVE MECE A PREDAL JE KOVARI A TRUHLARI, S TIM, ZE MUJ PODIL BUDE NA KONCI JEDEN MEC, KTERY SI TAM S NIM UDELAM JA.... ZADNY OBCHOD.... NEKDO CHTEL NECO UDELAT, REKLA SE MU CENA, ON DAL NEBO NEDAL PRACHY, KOVAR A TRUHLAR DOSTALI PRISLUSNE DOHODNUTE PENIZE A MAKALI JAK BAREVNI.... VYSLEDKEM BYL TU A TAM TEZSI CI LEHCI MEC, TAK TO UZ S RUCNI PRACI JE, Z TENAXOVE SAMOKALITELNE OCELI TUSIM TRIDY 19,425? TO UZ NEVIM, V KAZDEM PRIPADE SAMOKALITELNA NASTROJOVA OCEL, KTEROU NEPRERAZITE A ROZSEKATE S NI MOSKVICE NA DILY .... NAKONEC JSEM TO UDELAL.... KDYZ SEKNETE DREVO, NIC SE NESTANE,..... MEC NEBYL ANI TEHDY DEKLAROVAN JAKO IAITO.... A KAMARADI, PSAL SE ROK 1992 ? 4? .... NEKTERI MAJI SVUJ MEC, NEBO CEPEL JESTE U MNE, AT SI PRIJDOU..... MAM JEJICH EVIDENCI...
A DAVID VIDEL, ZE TY MECE MAME ZOUFALE CHTEL JEDEN MIT TAKE.... DOKONCE TAK, ZE SEL KE MNE DOMU ZA DVERE A PREMLOUVAL MNE, ZE ODJIZDI A CHTEL BY SVUJ MEC MOC MOC .... KDYBYCH HO TEHDY ODMITL, VZAL BY SI SVE PRACHY A ODESEL A DNES BY TADY SKUCEL, ZE JSEM MU NEPRODAL MEC....
NICMENE, NEZLOBIM SE NA DAVIDA.... NEKDO MU REKL TO NEKDO ONO.... I JA JSEM UDELAL CHYBY A TREBA BLBE ZAZERTOVAL A TEHDY JSEM ZASAHL DAVIDOVO SRDCE A TO MI NEMUZE DODNES ODPUSTIT...
MA MI ZA ZLE, ZE JSEM NEZASAHL, KDYZ JEDNA FAJN HOLKA SE STALA OBJEKTEM ZAJMU JEDNOHO ZAKA.... TA HOLKA.... TREBAS MISA, TEHDY TAKE CHODILA CVICIT A JEDEN KLUK, KTERY OPRAVDU NENI VYHRA, SE KOLEM NI ZACAL MOTAT.... DAVID MI MA ZA ZLE, ZE JSEM TEHDY NEZASAHL....
... ALE DAVIDE, JA ZASAHL.... TEHDY JSEM KRAPKA CHYTL A REKL MU ZE KDYZ MISE UBLIZI, NAKOPU MU KOULE, ZE SE POSERE A AT JI HNED NECHA, NEBO Z NEJ BUDE NAFURT IMPOTENT.... TO OVSEM NIKDO AZ DOSUD, MIMO KRAPKA, MNE A PANABOHA NEVEDEL.... A KDYZ PRIJELA TEHDY JEDNOU TAHLE MISA NA KOLE, JA JSEM REKL.... HELE, MISA A NA KOLE... NO JESTE ZE NEPRIJELA NA KRAPKOVYM.... A TAHLE VETA PRO MNE ZNAMENALA UPLNE JINY PRIBEH, NEZ PRO DAVIDA.... NEVIM, JAK SI TO TEHDY DAVID VYSVETLIL, ALE KDYBY MISA PRIJELA NA KRAPKOVE KOLE, ZNAMENALO BY TO, ZE VSE TRVA DAL A MISA JE MOZNA V OHROZENI.... A TAK SE MOZNA AZ DNES DAVID DOZVI, JAK TO TEHDY BYLO ....
VITE, JE SPOUSTA VECI, O KTERYCH VEREJNE A NAROVINU PLKAM, ALE JE I SPOUSTA VECI, KTERE SI NECHAVAM PRO SEBE....

JE KOLEM MNE SPOUSTA KRAVIN A HISTOREK, KTERE NEJSOU PRAVDOU, NEJSEM JEJICH AUTOR, ALE KDYBYCH MEL VYVRACET KAZDOU PICOVINU, TAK NEDELAM NIC JINEHO.... NAOPAK MNOHO REALNYCH SITUACI, KTERE JSOU Z MEHO ZIVOTA BODYGUARDA, NEBO VYCVIKARE SKY MARSHALLU, NEBO DALSICH .... MISI.... SOU TAK ZAJIMAVE, ZE BY TADY VYDALY NA CELE FAJN TEMA... PRO NEKOHO.... ALE JSOU V NICH ASPEKTY, KTERE NEMOHU, NESMIM NEBO Z BOLESTI NECHCI RICI....

KDOKOLIV Z VAS SE MNE CHCE NA NECO ZEPTAT, AT TAK PROSIM UCINI NA SZ.... JA NA TYHLE FORA NECHODIM, POHLCUJE TO MUJ CAS, KTERY MUSIM VENOVAT CVICENI ABYCH V JAPONSKU ZVLADL TRESOUCI SE RUCE Z HYPOGLYKEMIE :-) , KDO CHCE VIDET TY LISTINY, NAFOTIM JE A HODIM NEKAM NA WEB, ALE NE ZE TO BU VOCUMOVAT KAZDY...

KDO MNE JENOM NEMA RAD, JE TO JEHO PRAVO A OK....

A KDO BY CHTEL I NADALE REJPAT, TAK AT REJPA V MALINE KREN, NEBO AT SI POLIBI PRDEL
Naposledy upravil j_madl dne stř 23. bře, 2011 17:13, celkově upraveno 14
j_madl
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod j_madl » stř 23. bře, 2011 16:56

CVICIT JSEM ZACAL CCA 1966 NEBO 7 U PANA LORENZE.... NIKDY JSEM MU NERIKAL JA ANI MI SOUCVICENCI KASIKU.... JA MU VZDY AZ DO KONCE VYKAL A RIKAL PANE LORENZI, A O NEM JSME MLUVILI JAKO O LOROVI ..... TO JEN K TEM RUZNYM REALIIM.... CHCETE LI, PTEJTE SE NEMAM PROC LHAT.... MAM UZ VSECHNO JAK TADY BYLO TAK KRASNE RECENO.... NA HAKU...

A ANO, JEDNAK CVICIM TO CO JSEM NAZVAL KOSURYU....
JSOU TO MOJE TECHNIKY, MOJE TOKUNIWAZA, TECHNIKY, PRO KONKRETNI BOJOVE SITUACE ...

POTOM AIKIJUTSU, TAK JAK MNE TO UCIL LORENZ A DALSI .... NEBUDU SE ROZEPISOVAT, POKUD MATE NEJASNO V NEJAKE TECHNICE, PRIJDTE, POPLKAME ZACVICIME, RUCE SI VZAJEMNE POKROUTIME .....

A PAK CVICIM EISHIN.... UPLNE JSEM OPUSTIL VSE CO MNE ZAJIMALO, NAKAMURA A TOYAMA RYU A VENUJI SE EISHIN A UZ NECHCI S MECEM NIKDY DELAT JINOU TECHNIKU.... UCIM A ZAROVEN SE UCIM... MAM SKVELE UCITELE.... A ESAKA SENSEI JE NEUVERITELNY PAN, ANDREJ DIAMANTSTEIN UCITEL A PRITEL A TOM HELM... TO JE BOMBARDAK A ZAROVEN NEUVERITELNE VZDELANY CLOVEK V JAPONSKE HISTORII A REALIICH.... TO JEN K TEM OTAZKAM NA ZPATLANINY A PODOBNE....

A NIKDY JSEM NECVICIL KARATE!!! ANO CVICIL JSEM SI NEJAKE UDERY A TAK, ALE TO JE STEJNE, JAKO BYCH REKL, ZE BRUSLIM.... JO PARKRAT JSEM BRUSLIL, NEZ JSEM SI NASTIPL KOTNIK... KARATE NENI MUJ TYP ENERGIE A POHYBU, I KDYZ JEJ OBDIVUJI A MUSIM RICI, ZE SE MI LIBI, KDYZ JAPONCI CVICI KARATE V HAKAMA A DOGI ... DIVIM SE, ZE TU NEPADL HLAVNE OBRAZEK GOGENA YAMAGUCHIHO.....NAPROTI TOMU JSEM SNAD NIKDY NEVIDEL NIKOHO CVICIT KARATE V KIMONU ..... MOZNA DOLFA LUNDGRENA...? ALE V KEIKOGI ANO... VETSINOU V KEIKOGI....
Naposledy upravil j_madl dne stř 23. bře, 2011 18:17, celkově upraveno 3
j_madl
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod j_madl » stř 23. bře, 2011 17:00

A TO JESTLI PAN HOTOVEC NEMA RAD MNE, NEBO JA PANA HOTOVCE, PRITELI DRAHY, JEDNAK JE TO VEC MOJE A PANA HOTOVCE, A JEDNAK LIDE SPOLU NEMUSI TRAVIT CAS OBJIMANIM, NEMUSI SPOLU VE VSEM SOUHLASIT, ALE MOHOU SE K SOBE CHOVAT SLUSNE.... ZNAM PANA HOTOVCE OD DOBY, KDY VAJECNA SKORAPKA NA POZADI MNOHYCH ZDE NEBYLA JESTE PRASKLA, VAZIM SI JEJ A RESPEKTUJI, JEHO TECHNIKA S MECEM, KDYZ CVICIL S BORKEMZ BRNENSKYCH MESTANU BYLA AC SI OSTATNI MYSLELI OPAK, OBROVSKOU SKOLOU O ENERGII A ZANSHINU ....A NEBERTE SI DO USTA PANA HOTOVCE ANI MNE A UZ VUBEC NE NASE VZTAHY.... PROSIM .... A DEKUJI.... A HOWGH
j_madl
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod tosnadne » stř 23. bře, 2011 19:09

Tak dobře tak to shrnu. Jsem překvapen že jste jednal ohledně páně Krapka. Je mi ovšem líto že mu to bylo jedno a to jak uvedl hodnou holku do vztahů mezi muži a ženami nebylo moc pěkné, ale za to nemůžete. Jinak co se týče toho meče, tak pokud člověk zaplatí zálohu a pak se má stěhovat, chce mít meč u sebe a né to nějak potom pytlíkovat, zvláště když nemá v ruce potvrzení ani o oné záloze, ale to je již vedlejší. Upřímně už vás raději nechám být, nicméně jsem rád že se tu mnohé vyjasnilo. Né opravdu nemám zájem chodit do vašeho oddílu, děkuji za nabídku. :twisted:
tosnadne
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod marcelo » stř 23. bře, 2011 19:37

Gino píše:
marcelo píše:coz v podstate aj system ktory Ty cvicis pod svojim Sensei je

Ano, skutečně... Goju ryu je, jako jediný styl karate, oficiálně uznán jako koryu. I já mám od svého sensei nyní certifikát se všemi náležitostmi, ale nehoním si nad ním a kdybych ho nedostal, tak zatrpklej nebudu. A stejně, pokud bych šel někdy někam jinam, nikdo mi stupeň (pokud je rozumný) pravděpodobně neuzná a budu muset začít od začátku. Ano, protože už budu něco umět, tak mi to půjde rychleji, ale stejně budu muset začít od prvních zkoušek - takže jsme u toho, co psal Jendis - hlavní je co umíš.

Gino- zjavne sme sa nepochopili..ale neva :wink:
"If you want to learn how to fight, you must practice fighting against someone who is fighting back"
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Yablanowitz » stř 23. bře, 2011 20:52

Pane Madl, podle primitivniho a labilniho zpusobu Vaseho vyjadrovani je zcela jasne, ze jste jen cechacek s ne zrovna vysokym IQ, co si hraje na samuraje :lol:

Prectete si to po sobe, pokud mate IQ vyssi nez cislo Vasi nohy, musi Vam prece dojit, jake smesne a trapne blaboly tu plodite...
Yablanowitz
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Yablanowitz » stř 23. bře, 2011 20:56

KDOKOLIV Z VAS SE MNE CHCE NA NECO ZEPTAT, AT TAK PROSIM UCINI NA SZ.... JA NA TYHLE FORA NECHODIM, POHLCUJE TO MUJ CAS, KTERY MUSIM VENOVAT CVICENI ABYCH V JAPONSKU ZVLADL TRESOUCI SE RUCE Z HYPOGLYKEMIE Usmívající , KDO CHCE VIDET TY LISTINY, NAFOTIM JE A HODIM NEKAM NA WEB, ALE NE ZE TO BU VOCUMOVAT KAZDY... [b]

A KDO BY CHTEL I NADALE REJPAT, TAK AT REJPA V MALINE KREN, [b]NEBO AT SI POLIBI PRDEL [b]

Opravdu slovni projev hodny japonskeho bojovnika :lol: :lol:
Patris do putyky ke koralce a pivu ty dacane.
Yablanowitz
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Vrozkrokkop » stř 23. bře, 2011 21:03

Yablanowitz:
Ne že by mi byl projev pana Mádla sympatický, ale ty se vyjadřuješ jako narcistický puberťák frustrovaný svým malým pérem :wink:
Nejprve pokácím strom, zapálím dům a zabiju ženu
Vrozkrokkop
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod reccol » stř 23. bře, 2011 21:04

Aspon o sobe napise kdo je a neschovava se za anonymni novej nick...
reccol
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Vrozkrokkop » stř 23. bře, 2011 21:07

Takových nicků si může založit... Krom toho je to jeho první příspěvek, pořád nevíme kdo je 8)
Nejprve pokácím strom, zapálím dům a zabiju ženu
Vrozkrokkop
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Yablanowitz » stř 23. bře, 2011 21:11

Tak me to prislo znacne komicky, tak jsem pripsal co jsem pripsal... :lol:

Pepik mnich by mel spis vzit lopatu,nez mec, a jet do Japonska uklizet ten bordel,co tam ted je, vsem tem nindzum, co ho ucili, kdyz to tam tak miluje a neblabolit tu ty nesmysly.
Yablanowitz
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod j_madl » stř 23. bře, 2011 21:52

Yablanowitz píše:KDOKOLIV Z VAS SE MNE CHCE NA NECO ZEPTAT, AT TAK PROSIM UCINI NA SZ.... JA NA TYHLE FORA NECHODIM, POHLCUJE TO MUJ CAS, KTERY MUSIM VENOVAT CVICENI ABYCH V JAPONSKU ZVLADL TRESOUCI SE RUCE Z HYPOGLYKEMIE Usmívající , KDO CHCE VIDET TY LISTINY, NAFOTIM JE A HODIM NEKAM NA WEB, ALE NE ZE TO BU VOCUMOVAT KAZDY... [b]

A KDO BY CHTEL I NADALE REJPAT, TAK AT REJPA V MALINE KREN, [b]NEBO AT SI POLIBI PRDEL [b]

Opravdu slovni projev hodny japonskeho bojovnika :lol: :lol:
Patris do putyky ke koralce a pivu ty dacane.

Dekuji Vam zdvorile za pozvani, ale zadny z Vami navrhovanych napoju nekonzumuji, ani do hospod nechodim. Ale mate me uznani. Nasel jste jako prvni zpusob, jak rozpoutat dalsi flame. Ale u toho opravdu nemusim byt A nadavku dacane, abyste udrzel svuj jazykovy operat byste pouzit nemel.
A mate pravdu, je to smesne. At jiz jakkoliv, toda raba. Dobrou noc.
j_madl
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod TongPo » stř 23. bře, 2011 21:58

...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Yablanowitz » stř 23. bře, 2011 22:01

Madl, atah medaber ‘ivrit?
Yablanowitz
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod j_madl » stř 23. bře, 2011 22:07

Ne tak, abysme si mohli povidat, ne tak, abych si precetl pirkej Avot orig. Bohuzel. Jsem jen nicemny. Jestli nasi predkove byli andely, jsme lidmi. Jestli byli lidmi, jsme jiz jen osli. Posledni kdo hovoril a cetl byl dedecek. Pak uz jen obcas jidis. Erev Tov.
j_madl
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod j_madl » stř 23. bře, 2011 22:10

Mimochodem poslal jsem Vam SZ.

... Muj dedecek mi rikal, druhy dedecek... S kocim musis mluvit jako koci, jinak Te bude nenavidet, ze ze sebe delas vice, nez je on.
j_madl
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Yablanowitz » stř 23. bře, 2011 22:14

Ah sooo...,diky za informaci.
btw.zadnou SZ nemam...
Yablanowitz
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Vikis » stř 23. bře, 2011 22:30

Vezmu to tak, jak mi to příjde na mysl - nějaké body, které osobně mohu a chci objasnit, popíšu. Nicméně to hlavní tady pan Mádl myslím popsal.

U pana Mádla cvičím o roku 1999- 2000 a současně mám i jiné učitele, od kterých se učím jiné druhy technik. Pana Mádla mi před těmi 11 lety představil můj tehdejší učitel (Člověk s policejním a vojenským výcvikem. Jo, když se na to tak hraje, tak v té době měl můj učitel druhý dan Judo a další certifikáty) a označil ho za člověka, který mi má dát další výcvik, další informace a nový pohled na cvičení. A stalo se. Ano, pan Mádl je specifický a cvičení jsou specifická, ale také právě proto tam mnoho lidí chodí. Cvičení probíhá hlavně reálně. Neposkakuje se po měkkých tatami, používají se reálné zbraně, cvičí se velmi důrazně, provádí se utužovací a otužovací techniky, cvičí se techniky velmi dlouho do úplné automatizace. Mohl bych cvičení přirovnat k ruským školám, kde je princip tréninků velmi podobný, možná i drsnější. Holt jsou potom nějaká zranění. Nicméně si nejsem vědom toho, že by v dojo pana Mádla úrazovost byla nad rámec jiných dojo, a že jich pár znám a mohu snad posuzovat. V oblasti bojových umění se pohybuju velmi aktivně posledních 15 let, vystudoval jsem specializaci trenérství úpolových sportů na VŠ a myslím, že mám k tomu co říci.
Ohledně certifikátů a pásků - je mi to fakt jedno. Vím, že cvičil velmi dlouho Judo a další techniky s panem Lorenzem. Vím o mistrech Iaido, vím o dalších aktivitách - to si ale musí objasnit pan Mádl. Vím, že techniky fungují a vím, že mi může pomoci se je naučit - tak se učím. A jestli má na učení nějaký papíry mě až zase tolik nezajímá. "Na dveřích" a na ulici se mě nikdo neptá jestli mám na zlámaní rukou nějaký certifikát a zda jsem registrován........Buď umíš nebo neumíš. Nicméně si nevzpomínám, že by mě někdy pan Mádl přesvědčoval o tom, že patří pod nějakou asociaci......snad jedině buddhistickou.
Otázka Iaido - tuto otázku už pan Mádl myslím rozvedl. Naše iaido je takové jaké je a nepovažuji se za toho, kdo by ho mohl hodnotit. Sám vím, na jaké jsme úrovni ve srovnání s okolím. A slyšel jsem hodnocení našeho cvičení (mého, pana Mádla, kolegů z dojo) od lidí s vyššími technickými stupni, než má někdo v ČR!! A to je pro mou osobu a mé praktikování zavazující.
Ohledně peněz - semináře a tréninky u pana Mádla jsou v běžné relaci jako všude jinde. Spíše nižší, pokud to přepočítáme na hodiny. Seminář trvá den nebo dva a cvičí se pravidelně i více jak 10 hodin denně. A pokud někdo chce potvrzení na proplacení (především kolegové od bezpečnostních složek), tak ho dostane vždy!
Osobní spor s panem Mádlem je věc jeho a vás, kteří si ho řešíte, o ten se nestarám. Nicméně vaše připomínky se týkají jeho dojo a provozu jeho dojo, ke kterému již asi 10 let aktivně patřím. Proto se týkají i mé osoby, a proto cítím potřebu tyto věci uvést na pravou míru.
Svůj názor jsem uvedl i jinde. Tuším, že je tu pár inteligentních lidí, ale také vidím, že je tu mnoho magorů. Nehodlám se dál zapojovat do těchto rozhovorů. Řekl jsem svoje a snad to pro vás přinese další informace.
Klidnou noc všem
Vikis
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod j_madl » stř 23. bře, 2011 22:35

Liebe Yablanowitz, oni maji pravdu!! Ja ted dojel domu z treninku a vzal si jine brejle a ja jim tu SZ neposlal. Ja to asi nejak na tom Iphonu zmaril. Prominte. Zadna skoda, slova slova. Ja az budu cerstvy a budu zas videt napisu.
j_madl
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

PředchozíDalší

Zpět na japonská bojová umění a sporty...