posilovat?

tchaj-ťi, čchi-kung, meditace, filosofie, náboženství, kultura...

Moderátor: PC

Příspěvekod fakt » pát 08. dub, 2011 20:11

pm píše: :-) fakt me ten bench press :-)

Pánové, když už se tu hádáte, nepoužívejte prosím mojí marku. Na tu mám tady kopyrajt já - jó.
Díky
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » ned 10. dub, 2011 16:23

Tak se mrkneme na zápasníky a jejich upper body trénink, mně je to celkem jasný, maj to celkem hezky namixovaný, atletický posilování:

http://www.youtube.com/watch?v=jWigq0zyinU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=BACM9C0l8lM&feature=related

Když někdo takhle maká, nemám žádnej problém, protože tihle pánové ví co je makat v gymu.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marcelo » ned 10. dub, 2011 16:37

http://www.youtube.com/watch?v=0h4t9WOY ... re=related

..niekde doma mam tuto instruktaz od TeamQuest-u.. toto sa mi zda suprovy workout s olympijskou cinkou,plus dalsie nacinie :D
"If you want to learn how to fight, you must practice fighting against someone who is fighting back"
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » ned 10. dub, 2011 18:13

(ted bych asi mel nesouhlasit a poslat sem asi deset tisic jinejch videi s uplne jinym zapasnickym posilovanim)

(... )

(a proc? venku je tak kraaaaasne)

:lol:
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 12. dub, 2011 11:21

hahahaha, no spíš zase hledej tísíce důvodů proč něco necvičit, hlavně to necvič a piš o tom teorie.A nakonec doporuč kladku místo těžkýho železa na maximální základní sílu.Bravo.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » úte 12. dub, 2011 12:06

dalsi vnitrni myslenkove pochody PM, ktery se diskuse uz moc neucastni:

(chjo, asi bych mel napsat polopate, ze misto:

"důvod proč na benchi dáš mnohem víc než ve stoje na horizontálním pressu je nespolupráce svalových skupin?"

to bude spise o tom, ze:

ve stoje v horizontalnim pressu das mnohem min nez na bench diky nespolupraci svalovych skupin, tj. spodku, jadra, vrsku? ze jadro v benchi nepracuje ani zlomek toho co v cable pullu, anzto "stabilizaci" zajistuje lavice, na ktere borec lezi?)

( ...takze co ted, tyden dva nebudu spat, najdu nejaky video, co se mi bude hodit do kramu, tech je plnej YouTube, a mrsknu ho sem jako argument, tak holenkove, chachacha)

(...anebo ne, co sem budu psat, proc vlastne, dyk at si kazdej dela co chce a jak chce, nekdo Sparta, nekdo Slavie, muj fanklub i antifanklub maji clenu az az. za par mesicu tu ostatne bude kazdej chytrej ohledne funkcniho treninku, unilateralniho konceptu posilky, kettlebells a x jinych vecech, ktere cvicime, o kterych jsem tu psal, a o kterych nemela vetsina pred nedavnem ani paru)

( :-D )

(jaroooo :-D vezmeme kettlebells a hura do parku )

(ted pauza a jdu na bench... just kidding ;-) )
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » úte 12. dub, 2011 12:20

caj panove lamzelezove, dlouho jsem tu nebyl, co se tu ted pro zmenu resi?

:-D
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » úte 12. dub, 2011 14:37

Tak koukám co tu řešíte za ptákoviny :)
To, že s posporou lavice, nebo jakoukoliv jinou podporou, zvedne/vytlačí/stlačí člověk víc, než bez podpory, je jasné snad každému trumberovi, který někdy byl alespoň jednou v životě v posilovně a něco si tam vyzkoušel.

V čem vy se to tady vlastně předháníte? :)
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » úte 12. dub, 2011 14:51

ale kdepa Tome, jarni nalada, pozitivni mysleni, postuchovadlo, ftip :-) (dobre, zkusil jsem to, jsem suchar, nejsem vubec ftipnej no) od dob kdy se tvrdilo ze v bu se neposiluje je to prece docela posun ne? nerad bych aby v threadu zanikla spousta veci, na ktere se s Runarem (a dalsimi) shodneme - treba ze posilovat je fajn, ze tezke vahy/tezke cviky jsou fajn, ze velka cinka je (na nektere cviky) fajn, ze kettlebell (ani zadny jiny nastroj) neni kamen mudrcu atd. atd. a o jinejch vecech clovek jinak premysli, jak ctu ty vlakna o behani, mam chut si obout tenisky a yahoo... mno pockam jeste na lepci pocasi. bench (s velkou cinou, ne obecne) jsem hodil do stareho zeleza, ale kdovi ;-)

zdravi
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » úte 12. dub, 2011 15:14

Pavle... tak o těch teniskách tam (do běhu) rozhodně raději nepiš :) Jinak Jardu K. klepne.. :lol:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » úte 12. dub, 2011 16:18

ha ha ha :-D
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » stř 13. dub, 2011 9:48

tak, a GSP nas setre vsechny :-D:

Georges St. Pierre: "I don't believe in strength and conditioning. I never do strength and conditioning. I do not believe that running on a treadmill or doing I don't know what, so called machine. I don't believe that's going to help you have better cardio for a fight. I think everything in fighting is about efficiency."

Joe Rogan: "So you don't do strength and conditioning as far as like hitting tires with sledgehammers?"

GSP: "I never did it in my life. I remember I had a Muay Thai instructor from France, that I even brought on the reality show The Ultimate Fighter. The guy smoked, I don't know how many packs of cigarettes a day. He's always drinking alcohol. He's a real character, and he's completely out of shape, but when he spars with us in Muay Thai, he kicks everyone's ass. The reason is because he is more efficient than we are."

"In the UFC, I do believe everyone is in shape. We're all athletes, you know... but the reason I believe a guy is more tired than another guy, is because one guy is more efficient than the other. One guy is able to bring the fight to where he is strongest, and the other guy to where he is out of his comfort zone."

"The only reason it is good to lift weights, to do bench press, and stuff like that, I believe, is because it is going to make me more marketable, and to keep myself looking more symmetric, with a better image... Which is very important, because if you look good, you feel good, and if you feel good, you do good. There's nothing wrong with that you know."

Rogan: "You lift weights for looks?"

GSP: "Yeah, I lift weights for looks. Yeah, I am gonna admit it. Sometimes after I'm training, I'm gonna lift weights, but I'm not doing it because I'm gonna punch harder, or I'm gonna be stronger, because it has nothing to do with it. I'm doing it because you know, I want to to be like you know, have a good shape. I do it for myself."
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » stř 13. dub, 2011 13:47

inac to je aj moj sen, teraz ziskat kondicku a vymakat sa, aby som potom v starobe mohol hulit jak fabrika a chlastat ako ryba :D :twisted:

uz sa na to naozaj tesim :D
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » stř 13. dub, 2011 15:06

nekteri z nas voli castecne opacnou taktiku :-D
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » stř 13. dub, 2011 15:44

cohen píše:inac to je aj moj sen, teraz ziskat kondicku a vymakat sa, aby som potom v starobe mohol hulit jak fabrika a chlastat ako ryba :D :twisted:

uz sa na to naozaj tesim :D

:wink:

pm píše:nekteri z nas voli castecne opacnou taktiku :-D

JJ nechat si :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » čtv 14. dub, 2011 8:34

:D :D :D nemam slov na vas dvoch, fakt ze ne :D
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » čtv 14. dub, 2011 9:13

:lol:
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jimmya » sob 16. dub, 2011 15:07

zdravim chtěl bych se zeptat kdybych měl přejít na železo, přes půl roku se učím Muay Thai udělám něco kolem 100 sedlehů, dřepů a švihů s 16kg kettlebellem v kuse, ale mám problém s vrchní půlkou těla prostě kozy a ruce jsou naprostá tragédie poctivejch kliků udělám maximálně 25 a v polovičním rozsahu tak 40 prostě se v nich oproti ostatním cvikům moc nezlepšuju myslíte, že bych měl zkusit cvičit třeba bechpress 20 opakování s příslušnou váhou? Chci si jeden den v tejdnu vyhradit jen na cvičení vršku, ale zase to bude na úkor boxovaní což mě štve.
jimmya
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod cohen » sob 16. dub, 2011 17:03

opytaj sa svojho trenera ;) ale rozhodne by som zaradil aj zhybovanie.
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jimmya » sob 16. dub, 2011 18:14

asi to bude nejlepší, shyby cvičím 2x do tejdne z 0 na 5 jsem se dostal za 4 měsíce, což je pro mě velkej úspěch:D mám celkem dost velkou disbalanci mezi pravou a levou rukou, třeba při takovejch angličanech, když dopadám do kliku, tak cejtim, že jde všechna váha na pravou ruku a v nejhoršim případě se mi v dolní poloze jakoby natrhne nějakej sval v pravý koze a 3 dny nemůžu udělat ani jeden klik jak to šíleně bolí, takže to vidim na jednoručku do levý ruky a pořádně si ji vymakat.

edit: každopádně mě napadlo, že bych měl při klikách víc držet lopatky u sebe a prsa fakt důkladně protahovat aspoň tak 2x denně
jimmya
diskutér - nováček
diskutér - nováček

PředchozíDalší

Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj