Gino píše:Podle mě vzájemně krejou a nechtěl přiznat, že se nechali zatáhnout do neskutečný blamáže, protože na bráchu přijela zásahovka až z Mělníka, nebo odkud. Chtěli ho léčkou vylákat ven a tam ho zatknout.. tohle všechno muselo stát hodně peněz a asi se jim teď nebude chtít přiznat, že to vlastně bylo naprosto přeceněné a neadekvátní. Vždyť bratr tu plynovku použil správně... když se cítil ohrožen, tak jí vytáhl a když ani to nepomohlo, tak vystřelil do vzduchu. Co měl sakra jiného dělat? Nechat si rozbít čumák? Kdo to má riskovat když neví jak velkej je ten druhej magor? Nebo si snad, ve chvíli, když už tu plynovku vytáhl, jí měl nechat raději vytrhnout z ruky a nechat se s ní střelit?
Já žasnu, kam až to mělnická kriminálka se státním zástupcem žene.
Absolutně bezúhonný mladý kluk dostane za sebeobranou situaci, kde je to "slovo proti slovu", protože nejsou žádní další svědci, nejvyšší možnou sazbu pro tento paragraf?...
Uznávám, že bratr byl naivní a doufám, že ho to z toho vyléčilo. Nicméně já ho za řešení krizové situace pochválil. Být na jeho místě já, tak asi střílím rovnou do toho násilníka.
Gino píše:...Absolutně bezúhonný mladý kluk dostane za sebeobranou situaci, kde je to "slovo proti slovu", protože nejsou žádní další svědci, nejvyšší možnou sazbu pro tento paragraf?...
Gino píše:... na možnosti 2/ už se samozřejmě pracuje...
graver píše:Nehledej rady na fórech (nic proti těm, kteří tuhle problematiku znají). Hledej advokáta.
Gino píše:graver to myslel dobře, vím, ale to bychom tohle forum mohli opustit všichni a jít hledat rady na trénink
Gino píše: a prokazatelně (za prokazatelně beru výpověď té slečny, protože ta to uvedla) brání slabšího spoluobčana.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník