reccol píše:Stejne by me zajimalo, proc jsou ty prstaky tak drahy, kdyz vlastne "nic neumej" a moc tam toho neni...
ukropcany píše:Aký dlhý si predstavuješ?Makoto píše:Jestli vse pujde tak, jak chci, tak chci o vikendu dat 3.5 hodiny ve stejne tepovce s tim, ze posledni cca hodinu pobezim uplne bosy. A postupne to budu zvysovat, at se pripravim na ultramaraton za nejake dva tri roky...
DrGlock píše:FF jsou tak drahý, protože jsou "značkový". Podrážka je z materiálu Vibram, což je desítky let prověřený kvalitní materiál používaný na podrážky turistických, horolezeckých, atp., bot. Stačí se mrknout do jakéhokoliv outdoorového obchodu s botami, bez ohledu na výrobce, významná část (možná většina) má podrážku Vibram. I ti borci, co si doma vyrábějí indiánské sandály na běhání, používají materiál Vibram. Dá se tedy předpokládat, že FF vydrží déle, než třeba ty tenisky od Vietnamců, či čínské kopie FF. No, ale až ty svoje FF zničím, dám vědět jestli za ty prachy stály
Makoto píše:...postupne to budu zvysovat, at se pripravim na ultramaraton za nejake dva tri roky...
ukropcany píše:Mne zatiaľ stačí ten maratón a skúsim ho zrýchliť - schudnutímMakoto píše:Kolem 100 kilometru...jsem si urcil pro zacatek.Ubrať tempo a tým natiahnuť vzdialenosť už pôjde verím jednoduchšie... ale je to ftipné voči pôvodným názorom a dlhý beh, ne?
DrGlock píše:Prstové ponožky jsem nezkoušel. Začal jsem běhat až na jaře a v zásadě to beru jako otužování. Teď bývá chladno jen po dešti, a to by ty ponožky akorát dělaly vodní/bahenní závaží navíc. Uvidím v zimě, jestli se mi bude chtít běhat venku. Předběžný plán, i do chladné tělocvičny, jsou elastické bandáže na BU, abych měl kotníky v teple. Případně stejným způsobem ustřižené tlustější zimní ponožky. Uvidím za půl roku...
DrGlock píše:Prstové ponožky jsem nezkoušel. Začal jsem běhat až na jaře a v zásadě to beru jako otužování.
Makoto píše:DrGlock píše:Prstové ponožky jsem nezkoušel. Začal jsem běhat až na jaře a v zásadě to beru jako otužování.
Otuzovani ceho?
ukropcany píše:Už som pri PC - prečo si sa pýtal?RBR píše:Už nepoužíváš při běhu sport tester?
4cohen - šikulka
TongPo píše:Makoto píše:...postupne to budu zvysovat, at se pripravim na ultramaraton za nejake dva tri roky...
Že by ju jutsu konečně realisticky zhodnotilo svoji účinnost a začalo intenzivně pracovat na alternativních řešeních sebeobranných situací? Není ale ultramaraton pro nácvik útěku zbytečně dlouhá trať?![]()
![]()
RBR píše:ukropcany píše:Už som pri PC - prečo si sa pýtal?RBR píše:Už nepoužíváš při běhu sport tester?
4cohen - šikulka
Přemýšlím, zda tá hračka stojí za investované peníze. Kdysi si o tom dost psal, takže proto. Kamoš říká ať to nekupuji.
To DrGlock: Poběžíš teď o víkendu ten půlmaraton?
RBR
RBR píše:To DrGlock: Poběžíš teď o víkendu ten půlmaraton?
Makoto píše:Nase jujutsu jsi nevidel, takze....![]()
Jinak to neni spatna taktika ustvat soupere za sebou, ne?![]()
Jak jsem psal, beham si hlavne kvuli sobe, nez kvuli jujutsu. Chci vedet, co jeste dam a co ...dam pozdeji
RBR píše:Přemýšlím, zda tá hračka stojí za investované peníze. Kdysi si o tom dost psal, takže proto. Kamoš říká ať to nekupuji.
TongPo píše:Například pro "zdravotně regenerační" fitness běh (jehož objem buduje "základy" fyzické kondice), se mimo jiný doporučuje intenzita do 60% (někdy až do 70%) maximální tepovky a člověk kterej to jen odhadoval a pak použije pulztester obvykle zjistí, že běhá moc rychle a pro požadovanej efekt by měl zvolnit (pro lenochy příjemný zjištění)
TongPo píše:Prostě pulztester je celkem užitečná hračička.Pokud netrpíš syndromem technický dokonalosti (častá diagnóza praktikantů japonských BU
), která se v případě používání pulztesteru projevuje např. potřebou přesný diagnostiky a grafický dokumentace sportovního výkonu na PC (viz. Makoto
)
TongPo píše:volil bych nějakej cenově sympatickej základní model, kterej tak jako tak zobrazuje vše, co jako "normální" sportovec potřebuješ. Obvykle i ty úplně nejzákladnější modely zobrazují: Hodiny (kolik je hodin), stopky (čas jak dlouho např. běžíš), aktuální tepovku + hlídání jejího tebou nastavenýho rozmezí. Po vypnutí pulztesteru obvykle zůstávají uloženy hodnoty posledního výkonu - čas, průměrná tepovka, případně i maximální dosažená tepovka.
ukropcany píše:4DrGlock - čo vy máte všetci problém s tým prehrávaním s dôchodcami? Mňa to motivuje...
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků