siegfried píše:marcelo: dekuju za nazory... jen komentar k tomu, ze na to zdravotne nemam. Co se tyce cukrovky, ta uz asi lepsi nebude, ale peru se s ni myslim dost dobre (i podle doktora). Myslim, ze je rozdil systematickej narocnej trenink a jeden dva skutecny konflikty za zivot... nechapu lidi, co maj desitky zkusenosti z poulicnich konfliktu, to je vazne asi musej sami vyhledavat, nebo mit extremni smulu. Kdyby mi fakt slo o kejhak, myslim, ze bych to koleno obetoval. Ale obetovat ho v telocvicne je demence...
.. v pohode..snazim sa ti poradit.. uc sa od kazdeho..najdi si slusneho boxera a raz-dva krat do tyzdna s nim polapuj,posparuj,nech ta nauci zaklady od uderov az po krytie..potom si najdi thaiboxera a pocvic s nim..nejde o to ze je to sport,ide len o biomechaniku..cvic popri tom slusnu krav-magu..mne sa pozdava kravmaga od Itay Gila..velmi slusny system..co so videl videa velmi slusne..vacsina videi z KM su pre mna hovna..
..trening musi byt systematicky,narocnost podla tvojho zdravotneho stavu..
..konflikty sme ozaj v tej dobe ozaj vyhladavali..par krat som zasa ja dostal fest bitku..bola to sranda..vtedy na to polisi kaslali,justicia bola na SVK v rozklade- v podstate je aj teraz ale ojebavaju narod sofistikovane,prebiehala mala a velka privatizacia a kradlo sa vo velkom a vsade,bolo z coho..koho vtedy zaujimali sarvatky na futbaloch a krcmach..dnes sa s tym uz cajti a sudcovia neseru..
..dneska ma vacsina "kamosov" zo starych cias za sebou ublizenia na zdravi,podmienky,vazbu,zopar uz lietala v LPckach, niektori si uz notorici a neudrzia moc a na rozoberacku im stacia 4 poldeci a su na sracky atd..

"If you want to learn how to fight, you must practice fighting against someone who is fighting back"