tato tema sa uz sice v niektorom vlakne rozoberala, ale v podstate je to o cloveku - su ranne typy, poobedno - vecerne typy a potom este par lucky bastardov, ktori mozu/dokazu trenovat dvojfazovo. a samozrejme studaci, ktori to maju cele posunute o par hodin, ako napr. pyrotechnix
vacsinou sa snazim to urobit 4x tyzdenne nasledovne - pridem z roboty a vyuzijem, ze som po 20 min. chodze akuratne rozohriaty. dam cca 30 - 60 min. kettlov/vlastnej vahy a potom vybehnem behat na hradzu. po dobehnuti strecing a rozne rehabilitacne cvicenia zamerane na to, co ma prave boli

takze taka dvojhodinovka, momentalne zamerana na to, aby mi zostala povodna svalova hmota a zaroven som sa zlepsoval v behu kvoli maratonu.
vikend je vynimka, to sa da ficat po vydatnych ranajkach uz cca od 10 - 11:00 a sport sa da rozdelit v idealnom pripade na viacero faz.
rano vidim problem v nedostatku energie, ale niektore rehabilitacne cviky robim uz rano, lebo poobede sa mi uz nechce.
neskoro vecer je zas pruser v tom, ze zrat po desiatej je blbost, takze trening treba nacasovat tak, aby organizmus nedostal zbytocne zabrat neskorym doplnanim vydanej energie.
problem so spankom nemam, po makacke sa zaspavam uplne v poho, tak isto, ako po regeneracnom dni.
trosku OT - problem s vykonnostou a metodikou nie je len domenou BU, ale aj inych sportov
http://www.climb.sk/?action=show&link=2011062002