Krav Maga - Delroy´s

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Krav Maga - Delroy´s

Příspěvekod Anonymní » pon 04. říj, 2004 8:53

Ahoj,
nekdo jste se tu ptal na Krav Maga v Delroy´s gym - instruktorem je blize nespecifikovany izraelsky instruktor ktery ucitl KM v izraelske armade po dobu 6 let, alespon dle oficialniho vyjadreni Del. gymu.
Daj
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 04. říj, 2004 21:59

Ahoj, četl jsem to taky na jejich webu, zítra se tam jdu zeptat a pak sem napíšu. Zajímal jsem se o kurzy v Izraeli, ale musim si ušetřit na cestu, studium tady je levnější ale záleží na jaký úrovni? Slyšel jsem še celkem slušný to je v Polsku a když jsme si psal s klukama z Polska, tak řikali že chtějí něco udělat tady v Praze, nevim právě jestli to už nejsou oni a jejich Izr. instruktor, nebo je předběhl někdo jiný? zítra všechno zjistim.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » ned 10. říj, 2004 11:26

zkoušel jsem udělat stránky o Krav Maga jsou na: www.volny.cz/krav-maga jsou tam nějaký informace o stylu a o cvičení v ČR
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod tomfra » pon 11. říj, 2004 15:40

Začal tam už někdo odsud cvičit? Byl sem se tam zeptat a myslim že to zkusim od tohodle víkendu. Vzhledem k tomu že konkurence na KM v podstatě neexistuje na výběr stejně nemám ale jestli má někdo informace z první ruky, dejte vědět.

Tomáš
tomfra
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Anonymní » úte 19. říj, 2004 13:55

Ahoj,
byl jste tam jiz nekod??Jaka je uroven vyuky?Me to bohuzel jeste z pracovnich duvodu nevyslo:-((
diky moc
Daj
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Krav Maga v Delroy`s Gym - hodnocení

Příspěvekod Moshe » úte 19. říj, 2004 15:10

Byl jsem tam na jedné hodině a přiznám se, že mě to ničím nepřekvapilo. V menším sále nás bylo i s instruktorem šest. Pár lidí už tam chodí asi měsíc a za tu dobu se prý cvičí pořád několik základních technik. Instruktor hovoří směsí srbštiny, angličtiny a češtiny. Jeho kvality nemohu hodnotit, nemám srovnání, nikdy jsem Krav Magu cvičit neviděl.
Pro bližší představu uvádím soupis toho, co se na hodině cvičilo:
- základní postoj
- obrana při nenadálém odstrčení oběma rukama tlakem na hrudník
- obrana při chycení jednou rukou za rameno
- obrana při chycení jednou rukou za klopy
- obrana při zavřené kravatě

Moshe
Moshe
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Zpět na bojová umění a sporty obecně