Ale k věci:
Jak je to s tím? Rockyho trenér říkal že z ženskejch slábnou nohy, staří mistři TBU taky drželi celibát, atd.
Tak jak je to s jeho vlivem na naše kvality ?

Moderátor: PC
graver píše:PyrotechniX píše:Rockyho trenér říkal že z ženskejch slábnou nohy
To si nevybereš - bez nich zase slábnou ruce
PyrotechniX píše:Na úvod bych chtěl poděkovat předem za spoustu odpovědí, neboť vlákno s tímto názvem rozklikne určitě každý.
Ale k věci:
Jak je to s tím? Rockyho trenér říkal že z ženskejch slábnou nohy, staří mistři TBU taky drželi celibát, atd.
Tak jak je to s jeho vlivem na naše kvality ?
Boreas píše:Jééé a vy ste tady zas všichni chytrý jak rádia.![]()
Myslím, že se to tady už několikrát řešilo a i někteří ostřílení a rozstřílení diskutéři přiznali, že po sexu je rozhodně bojovník míň našláplej, než před ním.
Navíc ta energie věnovaná ať už nahánění holek, nebo chodu rodiny prostě člověka okrádá o čas i o chuť do tvrdýho tréninku.
Takže ano, fighter žijící v celibátu, a zcela podřizující svůj život primárně boji, bude zcela jistě lepší než táta, jdoucí si 2 x týdně zacvičit.
Tak a teď jen do mě.
zipule píše:Boreas píše:Přečti si ještě jednou první odstavec
No jo, ale je rozdíl mezi celibátem (na kterej se ptal) a sexuální abstinencí a šetřením sil večer před zápasem.
PyrotechniX píše:...Tongpo: ty já si Ti chlape nejsem nějak jistý, ale nemáš ty trošku mindráky nebo proč jsi na mě tak ostrý v polovině vláken? Mimochodem, s největší pravděpodobností by Tvoje drahá polovic mojí slečně nešahala ani po pás, čověče
...
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků