yop, moj oblubeny topik sa znova otvara.... dufam ze bude mat dobru odozvu.
ja nie som odbornik nemam na to ani skolu, ani nejako vela kniziek nacitanich(nezvladam citat literaturu faktu) ale kedze som sa o tuto temu brutalne zaujimal tak nieco viem. ale vetsina je z osobnich skusenosti. skusal som 8! fazovy trening bez toho aby som vobec jedol, vydzal som to 5 dni a ked prisiel prvy problem s erekciou tak som sa vrhol na ladnicku.( robil som to koli tomu aby som mal skusenost, aby som vedel ako bude telo reagovat, nie koli tomu ze by som veril ze to je spravne). potom som dlhsie fungoval na pravidlenej strave, bohuzial menej kvalitnej kedze som nestihal. potom som bol chvilku vegetarian. potom som sa stravoval uplne normalne.potom boli prazdniny, to som vela pil a teraz prisla skola robim si medzinarodny bakalarat....dpiče... a som uplne timeless... spavam asi pat a pol hodiny cez pracovny tyzden,trening sestfazovy a bol som brutalne zdepkovany a podrazdeny kym som neupravil stravu. uplne som vynechal maso, raz za dve tyzdne si dam rybu. jem malinke ranajky brutalny obed.medzitym pohar mlieka a jablko. to je vsetko viac nestiham a nemam chut. pijem kvanta vody, a kedze byvam na blizkom vychode tak si maso nahradzam mliecnymi vyrobkami sojou a hlavne mame plno strukovin, cicer sosovica boby a picoviny. fungujem takto asi mesiac, spoluziaci ochorievaju kazdy tyzden vsetci su nervozny a podrazdeny a ja sa citim dokonale a to mam ešte o šesťsedem hodin treningu tyždenne viac ako oni. davam si pozor hlavne na ultimatnu kvalitu stravy, ani nie na kilojouly.
toto je individualny recept, je proti vsetkym tym endokrinopravidlam ale citil som potrebu sa podelit lebo ak ide pocitovu rovinu citim sa fyzicky zdravy ako šaolinec.genialne.
ale vela vody, a vela zeleniny ti urcite pomoze, ak jej jes dost tak jedz viac. hlavne voda je kralovstvo.

☮
there are no winners, no losers, just survivors...