Sennin píše:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AomatLm19QgMistr bezkontaktního boje, učí prej ruský Specnaz...
Sennin píše:http://svetloatlantidy.cz/akce/bezkontaktni-boj ...tady si počtěte o tomhle mistrovi bezkontaktního boje...a hlavně to video dole vlevo - proti střelným zbraním
zbek píše:Juu ja chci bejt taky takovej Yoda. Zažil někdo z Vás v něco takového reálu ?
marcelo píše:
..kedysi tu boli video MMA vs. Aikijujutsu ,kde Velmajster vraj knockoutoval dotykom,vraj aj vedel zabijat tym dotykom,podpisovali sa reverzi pred bojom kvoli moznej smrti,no a boj mal velmi rychli spad,dotycny "impotentny" Velmajster dostal expresne rychlo po papuli,sadol si na rit a bol klud
DrGlock píše:zbek píše:Juu ja chci bejt taky takovej Yoda. Zažil někdo z Vás v něco takového reálu ?
Není to nic zvláštního, prostě další ruská škola boje. Jestli chceš být taky takový Yoda, tak v ČR se cvičí třeba Systema, kde dělají podobné skopičiny, viz. např. vrchní představitelé Vladimir Vasiliev a Mikhail Ryabko.
zbek píše:Juu ja chci bejt taky takovej Yoda. Zažil někdo z Vás v něco takového reálu ?
Dalt píše:Pec: no jo ale co chces, kdyz chodis na kondicni box - zacni chodit do zavodniho a tam uz to erobik fakt neni
Pec píše:Dalt píše:Pec: no jo ale co chces, kdyz chodis na kondicni box - zacni chodit do zavodniho a tam uz to erobik fakt neni
No, popravdě chodím v pondělí na VUT... Extra závodní jsem nějak nezaznamenal, v pondělí s náma chodí i Hamo (ale ten snad chodí na všechno). Co jsem byl jednou v pátek s mládeží, tak ten fotbálek byla pro mne fakt zabijárna
![]()
Takže snad jedině poskakovat na středečním sparingu.
Pokusím se k tomu propracovat, snad budete k dědkovi shovívaví.
Zatím bych tam byl sedící kachna, nejsem dost dobrý v aerobiku![]()
Ale aby nedošlo k omylu, ten aerobik + boj na dlouhou vzdálenost honotím na boxu kladně.
levakbob píše:Proč by nemohla být fyzická příprava na systeme na vyssi urovni nez na boxu?
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 0 návštevníků