4 Hark - OK, já to pak prdnu někam , odkud si to budete moci stáhnout.
add synek - ale jo, bavilo ho to. Hlavně koukal, jak jsou si někteří schopní dávat do huby. A nevadí jim to - což byl můj záměr, aby to viděl. Pak už mu to bylo dlouhý a taky byl trochu přetaženej, přecejen jsme vstávali dost brzo, abysme dorazili včas. A chce bacátko

Já už toho pak měl taky dost, jak nejsem zdravej, tak jsem si toho asi naložil víc, než bylo zdrávo, ruce se mi klepou ještě teď a klouby zase natekly. Však jste je viděli, jak vypadaj. Ale i tak jsem si to užil a ani trochu nelituju.
Jinak se mi moc líbil pohybový projev a bojový duch všech zůčastněných , je hodně znát, že i zbraním se může člověk věnovat navážno - tím teď myslím hlavně šermíře a narážím na sparring. Že to není jen o nacvičených soubojích někde pro publikum. Hodně mne zaujal chlapík , tuším, od Olšanských ( viz foto - http://files.uloziste.com/9b9d3b22d09f6c02/ ) - jel s plastovým mečem. To bylo moc prima.
Kluci z Plzně i od Radka taky moc prima a vlastně, vůbec všichni

Pobavil Boreas, když točil "dogbrothers" vsuvku :" hmm, tak tohle doma mamince pouštět nebudu "

4 Kulokop - Pěkný, je vidět, že když chceš, tak to jde. Rozšiř si repertoár technik, koukal jsem, že Ti pěkně funguje ta kombinace zleva a zprava - alespoň v bacátkách to mělo úspěch. V kordech už tolik ne, zbytečně se odkrejváš a děláš tam blbosti. Ale to vůbec neva.
A hlavně - KUA, není to box, nepouštěj se tolik do přestřelky. Nejdřív odstraň zbraň z linie útoku a teprve potom zkracuj vzdálenost. Včera sis několikráte vyloženě naběhl na hrot. Ale pěkný, pěkný