Boreas, všichni jsme ti moc vděční, že si to točil a těšíme se na alfa verzi od tebe s hip-hopem a komentáři

Hark píše:Pro mně osobně stačí tenhle surový záznam a akční sestřih by byl pěkný třeba ke zveřejnění, pokud budou aktéři souhlasit![]()
Hark píše:Ale jestli si s tím chceš dát ru práci, budu moc rád.
Při prohlížení jsem se snažil dát dohromady i popisky co se v jednotlivých kapitolkách děje a kdo s kým, ale taky je to pracovní verze a třeba v lidech z kali a eskrimy mám bordel a pojmenuju všude bezpečně jen Ynseminátora
P píše:Boreas, všichni jsme ti moc vděční, že si to točil a těšíme se na alfa verzi od tebe s hip-hopem a komentáři
luen píše:
Jendis klasika, skoda ze mi to nevyslo
Jaky kendokove sem tam byl sam .....Jendis píše:Kendokové, jména nedám, se mých duralek trochu báli
Picard píše:Jaky kendokove sem tam byl sam .....Jendis píše:Kendokové, jména nedám, se mých duralek trochu báli
No je to asi jedno, ale na tech videjich zadnej kendista neniluen píše:Jinak musim pochvalit u kendistu praci zadni nohy ...
Picard píše:No ja bych se ti na to taky vyprdnul, znam fakt lepsi kratochvile nez trubkou do vokaTo chce nejakou jinou helmu na tyhle veci, nez kendistickou, to da rozum. Na ty tvy uberkordy by to asi chtelo savlistickou nebo aspon kordistickou helmu podle tech novych pravidel, s poradnym polstrovanim a silnym pletivem pred oblicejem nebo plexisklem.
Jendis píše:A ještě jednou se omlouvám za to "probodnuté/roztržené" tričko, jméno dotyčného si, já ostuda, bohužel, nepamatuju.
P píše:Super! Hezky si to sestříhal. Hned bych šel na další. Bude něco Harku?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků