Moderátor: PC
pm píše:Cinska studie se tu diskutovala, stoji rozhodne za precteni, at uz se zavery souhlasite nebo ne
fakt píše:hellas píše:Tož dneska si dám hovězí stejk, ertepla a k temu červené Malbec
Jasně - není nad Moravské. A když není Malbec, tak třeba Shiraz.
hellas píše:fakt píše:hellas píše:Tož dneska si dám hovězí stejk, ertepla a k temu červené Malbec
Červenym se u nás, až na čestny vyjimke, tolik nedaří. Shiraz mě moc neoslovil
hellas píše:fakt píše:hellas píše:Tož dneska si dám hovězí stejk, ertepla a k temu červené Malbec
fakt píše:hellas píše:fakt píše:hellas píše:Tož dneska si dám hovězí stejk, ertepla a k temu červené Malbec
Cabík Morávia není úplně blbej!
Jendis píše:Ehm...nejsem znalec a ani vinař, ale co mi chutná, je Bulharská Medvědí Krev. Vyzkoušejte.....je úplně jiná, než další vína na trhu.
PC píše:Moc kacaku? jako penez? no jo ale ja si je kupuju vetsinou ne tady, ale tam. On je to dost rozdil. Taky uz jssem videl vino ve francii za 1,5 oiro, ktery tady v cr stalo 350, kc!!! Masakr.
Chile a vubec dalsi podobny, ja z toho mam dycky pocit jakoze kdyz to delali tak jim to prislo nevyrazny tak to nasledne ovoneli, dodali lihu a pak huraaa do evropy. Pravda mel jsem i dobre zamorske, dokonce vyborne, ale lahev za 2k, coz je moc za tolik si nikdy vino nekupuju. Zbytek... hnus velebnosti.
hellas píše:fakt píše:hellas píše:fakt píše:hellas píše:Tož dneska si dám hovězí stejk, ertepla a k temu červené Malbec
Cabík Morávia není úplně blbej!
Asi jak vod keho (jako se všim). Mám zbytek z Vinia, PS, hale nic moc.
Hale zatim mě nigdy nezklamal Kovacs. Ať už jakostky, nebo přívlastky. Mluvime furt vo červenym
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků