cohen píše:mackopes, to je... ani ryba, ani rak![]()
![]()
bez diakritiky, je to pes pm, ne?

cohen píše:mackopes, to je... ani ryba, ani rak![]()
![]()
---Ahoj Jendo knihu ti rad podepisu.Jenom se zastav u Pavla ve skole a dej vedet kdy tam budes.Jinak knihu rozepsanou mam ale,do vydavani se mne moc nechce.I kdyz moje prvotina byla v kungfu kruzich uspesna.Tak stim jsou jenom problemy.Jendis píše:Edo...kua...pokračování, POKRAČOVÁNÍ !!!!!! jen houšť a větší kapky![]()
![]()
A tu další mi podepíšeš, než mi jí pošleš, jasné ?????!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Mimochodem, trochu OT...taky mi vyšel nějakej text...v říjnovém čísle časopisu Naše Kočky![]()
----Ahoj Honzo takže s tím futienskym jeřábem to maš asi na mysli vesnici Yong Chun ve Futienu.To tě musím zklamat protože bilej jeřáb má na náš Wing Chun stejný vliv jako Hung Ga Pak Mei nebo Jižní Kudlanka.V dobách kdy se Fung Siu Ching učil na džůnkách.Tak se veškerému jižnímu kungfu říkalo prostě Jížní Šaolin/Nam Siulam/.Do příběhu o Fung Siu Chingovy jsem použil názvy technik a sestav které se opravdu na rudých džůnkách cvičili.Jinak je taky pravdou že Fung Siu Ching se chtěl stát původně hercem opery.Ale protože neměl hudební nadání tak se věnoval tomu co by jsme dnes nazvali securitakem/tak že Honziku kolegaluen píše:4Edus:
konecne jsem v klidu docetl hrdinové gungfu. pekne napsany, ctivy..., ale mam par dotazu, jelikoz se o historii nekterych gungfu stylu take tak trochu zajimam ...
1) chtel jsem se zeptat na fung siu chinga a jeho pusobeni na dzunkach. do jake miry je to realnej pribeh a co je uz za hranici reality? o dzunkach se toho obecne moc nevi, nekde tam se to spojuje s ostatnima jihocinskyma stylama, ale ... uz pred tim nejspise ve fujianu z bileho jeraba ...
2) nenarazil jsi pri svejch vyzkumech na to, odkud vzal yip man dreveneho panaka? resp. z jake linie? nejde mi ani tak o pohyby ve forme, jako o panaka jako takoveho (jak vypada, ukotveni do ramu, atd...). popr. nejake historky o odlisnosti tohoto cvic. aparatu mezi jednotlivejma skolama, rodinama ...
3) jak to vypada s pokracovanim?
Dikes
---No tedaaa rozdýchávam to.Čiči Kmotr a sifu Hušek super.Kluci díky všem kdo jste se na filmu podíleli.Jsem nad míru spokojen.A hlavně Jarda a Tým filmařů umí.pm píše:BOMBAAA! trailer na filmovou adaptaci jedne z Atovych povidek! cesky old-school eastern!
http://kungfuknihy.cz/2011/12/dreveny-m ... h-povidek/
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků