Pec píše:Jo, vína jsou různá. Včetně francouzské marketingové záležitosti "Beaujolais nouveau" ...
V Chile mají ještě pravokořenou révu, ne jako u nás všechno naroubovaný. Co z toho materiálu ale udělají...
Zkus ty od údolí řeky Rhony. Mlaskačka!
Moderátor: PC
Pec píše:Jo, vína jsou různá. Včetně francouzské marketingové záležitosti "Beaujolais nouveau" ...
V Chile mají ještě pravokořenou révu, ne jako u nás všechno naroubovaný. Co z toho materiálu ale udělají...
PC píše:
Chile a vubec dalsi podobny, ja z toho mam dycky pocit jakoze kdyz to delali tak jim to prislo nevyrazny tak to nasledne ovoneli, dodali lihu a pak huraaa do evropy. Pravda mel jsem i dobre zamorske, dokonce vyborne, ale lahev za 2k, coz je moc za tolik si nikdy vino nekupuju. Zbytek... hnus velebnosti.
PC píše:Tak to je bez debaty. Ono my jsme si tady ani moc neujasnili cenovou relaci o ktery je rec a tim padem se to muze rapidne lisit.... co? odkud? za kolik?
fakt píše:hellas píše:Křápka vod Kroměříža? Copak tam só nejaký vinohrade?![]()
Ten má vinohrad v Blatnici ne?[/quote)
Je vidět, že si znalec. Občas mi připadáš jako Pražák.
Riverman píše:Mate nekdo zkusenosti s Paleo Diet nebo Warrior Diet? Co si o tom myslite?
PyrotechniX píše:Já si před tréninkem dávám turka (v obdobích kdy kouřím kafe a cígo) a během trnálu bumbám zelený čaj a namakám toho 2krát víc.
will píše:Pít zelený čaj během tréninku je podle mě skutečně kravina, to kafe před tréninkem také není dobré a o cigaretách se snad nemusím ani vyjadřovat. To, že se ti dobře cvičí je dáno kofeinem, který čaj i káva obsahují, kdy tento má vliv na mozek a nervový systém takže tě jak se lidově řekne nakopne, ale to je, tak asi všecho, to se samozřejmě týká použití, o kterém jsi psal, jinak má zelený čaj jistě blahodárné účinky.
will píše:Luene zajdi si někam k profíkům a zeptej se čím zavodňují, prozradim ti dopředu jedno tajemství zelený čaj to rozhodně neníTím samozřejmě nechci urazit kolegy bojovníky v celé asii a ne jenom v asii, ale také třeba v evropě, vlastně na celém světě
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků