KICKBOX

aikidó, aikidžucu, džúdó,džúdžucu, iaidó, karate, kempó, kendó, kjúdó, kobudó, nindžucu, sumó...

Moderátor: Picard

Příspěvekod Ondra » sob 23. říj, 2004 10:38

RE: A jo nemáš příbuzný v přítokách?

to bohužel nemám... ale jestli něco budete potřebovat a pokud to bude v mých silách, tak se klidně obratte na me (ale rozhodně nechci řikat, že jsem odborník, jsem samouk, ale rád pomůžu), myslim že informace o tomto stylu tady chybí a poměrně hodně lidí (včetně mě) by se rádo dozvědělo více info... s těma penězma je to špatný, ale bohužel všude, je jedno jestli v oblasti BU, nebo v jiných sportech, všude nastupují sponzoři, reklamy a kdo ví co všechno, pomalu se blíží den, kdy si bude muset závodník v BU vylepit na zadek reklamu se svým sponzorem, protože jinak by se na závody nedostal, než že ho někdo sponzoruje, tohle bohužel není fotbal, nebo tenis... kde hodně přispívá na závody svaz. záleží na konkrétním klubu, nebo závodníkovi co si sežene.
Ondra
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod tekara » sob 23. říj, 2004 15:28

Jerndis napsal:
©marjá...co je to "pravé bojové umění"?Nemáš spíše na mysli "tradiční"?

Bruce_Jirka napsal:
Tak sem to myslel ale nemohl jsem to slovo v paměti najít))

S tím "tradiční" bych to moc nepřeháněl. Těžko může být něco tradiční BU, pokud se provozují závody. Tuto "vymoženost zavedli až mistři Nishiyama, Nakayama a další v padasátých letech min. století.
tekara
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Bruce_Jirka » sob 23. říj, 2004 19:42

Ondro moc díky za ochotu a informace o tomto stylu a mohl bych je sem dát jestli máte zájem ale nevim nikdy sem sem článek nedával a nevim ak tam dát obrázky ale určitě bych něco takovýhleho chtěl udělat až bude chvilka času :wink:
Bruce_Jirka
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Předchozí

Zpět na japonská bojová umění a sporty...