http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 8q7GqXEeSo
Jestli to tu už někde je tak sorry...

TongPo píše:Jedno zajímavé video do tohoto žumpoidního vlákna:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 8q7GqXEeSo
Jestli to tu už někde je tak sorry...
graver píše:pavela píše:jak rád jsem, že v tom blbstánu Böhmen und Mehren mezi těmi ovcemi nemusím žít
My taky![]()
btw: pavelo, tvé odpovědi jsou sice dost předimenzované, ale poněkud selektivní. Na můj dojem, že jsi stejná ovce jako my, jen zblblá z jiných zdrojů, reakci ani nečekám, ale nemohl bys aspoň nějak komentovat tu výhrůžku, že nás všechny brzo přejde smích? Třeba bych měl klidnější spaní...
pavela píše:Proč o Číně blábolí každý idiot který nebyl dál než na poslední stanici metra a ví přesně, jaký je to tady komunistický koncentrák a přitom debil nevidí, že mu berou i ty základní lidské svobody a práva, odírají ho o všecko, zadlužují a otravují kdejakými jedy, od fluoridu sodného počínaje a chemoterapií konče?
pavela píše:4) Havel byl samozřejmě ortodoxní žid(což mi nevadí) ale především fanatický sionista (což mi vadí, protože je to totéž jako islamistický terorista nebo křesťanský inkvizitor, všichni mají krev na rukou). 5) O Tibetu se nemím bavit s idioty s mozkem vypatlaným Kateřinou Jaujau-Pajerovou a spol, je to kontraproduktivní. Nejdříve si nastudujte historii a pak se bavme o Tibetu a celém tom švindlu.
6) Těm kašpárkům, kteří mě nazývají "komunistou" bych rád připoměl, že jsem byl antikomunista v době kdy oni(zejména ti, co dnes "přemluvají babu" byli na houbách nebo tahali kačera. Osobně jsem se znal s Karle Krylem a znám se dodnes s některými skutečnými disidenty, například s jedním který za to seděl už v 18 letech (Pospíchal). tní je to zejména v souvislosti s fanatickými obhájci Israele, těDokonce i Martu Kubišovou jsem znal před rokem 89 osobně.
pavela píše:HAHA, tak ať se pan dentista místo opakování propagandy vrátí do školy a zopakuje si chemii. Především v pastě (ve VŠECH pastách vyráběných koncerny) není fluor nýbrž fluorid sodný. Smrtelná dávka pro 70kg člověka se odhaduje na 5-10 g. Viz: http://cs.wikipedia.org/wiki/Fluorid_sodn%C3%BD Neexistuje ŽÁDNÁ vědecká studie, která by dokazovala, že má fluorid sodný jakýkoliv vliv na zubní sklovinu. Ale stalo se to všeobecnou pravdou, protože to ministerstvo pravdy pomocí REUTERS hustí do lidí desítky let, i do dentistů. (totéž jako chemoterapie, léky s tolika vedlejšími účinky a s účinností v rámci statistické chyby by neměly být vůbec schváleny jako léčivo, je lepší nechat lidi s rakovinou umřít samotné,něco o tom vím, protože chemoterapie zabila mého tátu mnohem drastičtějším způsobem než sám nádor, nesmyslně a přesto, že primář-můj kamarád- souhlasně s Du Fu Kunem říkali, že to ASI spíše ublíží než pomůže, tehdy jsem bohužel nevěděl to co teď a co je to za svinstvo a špinavý kšeft. Totéž AZT a AIDS. Jenže to by liga proti rakovině propagující chemoterapii a mediálně likvidující každého kdo si dovolí pochybovat, včetně českých vědců, nesměla patřit Davidu Rockefellerovi...) Paradox je, že je to všeobecně známé a jako mnoho skutečností, které mají lidé na očích ale přes hypnózu médií a propagandy jí nevidí. Kontrolní otázka-chyták pro pana dentistu: KDO první používal fluorování? a) Adolf Hitler b) Bergmann, zakladatel gulagu v SSSR? A abychom se vrátili k BU, protože to s tím souvisí, šišinka mozková(pineal gland) jejíž aktivace vede k "osvícení", ta kterou každé náboženství včetně buddhismu trénuje nejen pomocí meditace ale i hlásky Óm (nenapadla vás nikoho souvislost s "křesťanským" či "židovským" Ámen neboli egyptským Ámon-Ra?) je právě místo, které je programově likvidováno Fluoridem Sodným. Nejen "redukce"(=vyvraždění) lidstva na 1/3 jak propaguje otevřeně Havlův Římský klub,CFR nebo TC ale i proměna lidí v ovce je cílem fluorování. Takže asi tak. Cvičení bojových umění, omezení přísunu jedů do těla, odmítnutí sledování televize, aktivace pineal gland pomocí manter a meditace, to vše pomáhá člověku v odpoutání od matrixu. Jestli ovšem někomu připadá jeho svět matrixu pohodlný a příjemný, je to jeho věc. A pokud si někdo nevímsiceproč "váží" Václava Havla, je mu to též přáno, viz fotodokumentace: http://hedvicek.blog.cz/1111/narozeniny-starickeho-mocnare je v dobré společnosti...DrGlock píše:pavela: Já netuším, kam na to chodíš, že máš takové názory. Ale jen jako drobný střípek vidím, že se mýlíš s tím fluorem v zubní pastě. Mám v rodině vystudovaného zubaře i inženýra chemie, a od nich relevantní informace o škodlivosti fluoru. Fluor v zubní pastě je v tak malém množství, že na zdraví nemá žádný negativní vliv, a naopak má velmi pozitivní vlivy co se týče vývoje zubů a obnovy zubní skloviny. Tak už se nemusíš bát a klidně si začni čistit zuby zubní pastou. A možná když trochu zapátráš a poptáš se i v jiných oblastech vědění, zjistíš, že se mýlíš i ve spoustě dalších věcí...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků