Moderátor: Toman
Gino píše:toddb - proč Vladimír? Vladimír boxoval svoje, jako vždy. Že soupěř už po několikáté nepředvedl nic, za to snad, k sakru, nemůže pořád jenom nějakej Kličko, ne?
Gino píše:toddb - já reagoval na tvé dva podněty, které jsi uvedl a které jsem (samozřejmě po svém) vyvrátil.
Mimochodem Mormeck sice s Hayem prohrál, ale dokázal ho i poslat k zemi (v tamtéž zápase). Navíc Mormeck měl v držení internacionální titul WBA. Nevím nakolik to z něj dělalo adepta na boj o světový titul WBA (a tedy vyzyvatele), ale vím, že kdyby zaboxoval lépe (třeba jako Chisora), tak tu neřešíme tyhle ptákoviny.
ukropcany píše:Musím povedať, že aj mne ten machmaking príde celý krivý. Toto je vec, krorá sa mi na profiboxe sakramentsky nepáči, že sa predhadzujú nerovnocenní súperi. Nikto mi nepovie, že sa na svete nenájde tona nabúšených dvojmetrových boxerov...Proste manažéri nechcú vyrovnané zápasy. Toto je zápas s Mormeckom - http://www.youtube.com/watch?v=OgA8ctHf1lo - to má byť čo?
Však on dal asi 5 úderov dohromady, no úplne zle...
No a k tomu veku - vysoký vek je dobrý na to, že človek má viac rozumu a skúseností. Ale tým to končí. Vidím to na sebe, jedine vďaka čomu viem vyhrať sú tie skúsenosti, ale všetko ostatné je na súperovej strane.
raduz píše:Ja by som si s nimi pozrel takeho Raya Sefa, popripade Marka Hunta
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků