Včera jsem se byl v novém "battle centru RBSD" podívat......tak malej report ( Naio, ne, že budeš pyskovat

) -
Samozřejmě jsem necvičil, zatím fakt ne ( ale celé tělo mne svrbělo, moc jsem chtěl ). Vše chce svůj čas a jsem rád, že normálně zvládám svoje tréninkové dávky, které jsem si naordinoval. Potom, co jsem si prošel, je to zatím ažaž.
Prostředí je vyloženě spartánské.....stará hala, beton, "špína".....dva vraky aut, "makiwary", "pytle", "žebříky" - vše ze starých pneumatik.....NAPROSTÁ BOMBA. Atmosféra na tréninku taky...všici makali jak o život...začátečníci, pokročilí...holky, ženy, chlapi, kluci......ač bylo vedro jak v p*deli ( já se potil jak prase, i když jsem nic nedělal )....dřina, dřina. Neuvěřitelně přátelská atmosféra.....a k tomu Naia je velmi dobrý pedagog ( fakt Martine, klobouk dolů ).....dávám 95% ze sta. Těch 5% je jen proto, že tam není sociálka ( hajzlíky, sprcha ), ale to je jen takovej "subjektivní" pocit....chlapům odběhnutí do kříku ,v tom areálu, asi nevadí, ale baby s tím možná maj trošku problém. Nicméně, to je jen hnida, člověk nemůže chtít vše.
Mimochodem, chtěl bych vyzdvihnout holčinu ve žlutých šortkách, triko "Prison Break ".......ta se mi vážně líbila !!!!!!!! Perfektní cvičení, rány, jak z děla, celý trénink dřela "na krev".
Už dlouho jsem nezažil takovou atmošku na "obyčejném" tréninku....!!!!
Klobouk dolů před váma všema !!!!! Určitě přijedu zase a budu-li jen trochu fit ( teď mne čekají další vyšetření ), určitě si to dám s váma
A musím ocenit i tu ohleduplnost při kontrole malého Toma, který tam byl s mamkou a tátou....lidi dávali pozor, hlídali, kde prcek je.....
Prostě parádní den, lidi.