ukropcany píše:Sidestep je veľmi ťažký krok, ktorý v MT používajú len skutoční kápovia. V boxe ho človek vidí samozrejme viac, pretože tam sa s pohybom pracuje viac.
No, nejde mi

Dřevo jsem, ale možná ne tak velké jak si myslím
ukropcany píše:Na ulicu sa podľa mňa hodí perfektne, pretože sa vieš súperovi krásne dostať za chrbát, čo sa vždy vyplatí. Samozrejme nie, keď sú za ním ďalší traja...

Inak chlapec to robí dobre, len malý hnidopich - tú zadnú nohu neviem prečo vláči za sebou...
Ano, dostat se za soupeře, tím mne Systema dostatečně naočkovala. Ale když ono to vůbec není jednoduché
Nezdálo se mi, jak to dotyčný dělá, protože mu jdou špičky od sebe, a ne k sobě, jak nás na boxu učí, a jak se při sidestepu hodí.
(Ok, teď mi vrtá ten sidestep hlavou. Vy máte určitě ty špičky od sebe aby se vám líp kopaly lowkicky, že jo?)
A pokud se sidestep dělá tak, jak mne to učí - váha na špičce a na ní se obtočit tak, aby nohy tvořily přímku tak 90 stupňů k ose pohybu soupeře - tak s tím mám "na ulici" problém. Prostě v botech na ven a na běžném venkovním terénu se mi to na špičce nepodtočí. Takže rozumný pohyb je možný jen v tom úhlu, ve kterém mám špičku na začátku našláplou směrem "dovnitř".
Jinak... no, čím víc mne koleno zlobí, tím víc jej mám rád