levakbob píše:Jinak vykopávání nože z ruky učí Kroupa. Má to i na fotkách.
Co by neučil, bylo to v jedné příručce sebeobrany vydané v (tuším) 50. letech. Doufám ale, že k tomu taky dodává něco o použitelnosti této techniky.
levakbob píše:Jinak vykopávání nože z ruky učí Kroupa. Má to i na fotkách.
JoanL píše:Přijde mi trapný tam přijít s 99kg mezi namakance, 3x praštit do pytle a sotva to udejchat.. proto si myslim, že bych měl nejdřív na sobě trochu zapracovat abych tam nešel takovej jakej jsem no.
JoanL píše:Jestli bez trička, tak tam půjdu až za rok..
Nicméně bych potřeboval zatím poradit ty rukavice, pytel atp aspoň na domácí nějaký boxování..
JoanL píše:Přijde mi trapný tam přijít s 99kg mezi namakance, 3x praštit do pytle a sotva to udejchat.. proto si myslim, že bych měl nejdřív na sobě trochu zapracovat abych tam nešel takovej jakej jsem no.
JoanL píše:Jo zkusím teda ten box.. půjdu tam za měsíc.. zkusím zatím něco s sebou ten měsíc udělat aspon.. navíc musím pořešit ty rovnátka, jelikož mi nikdo zde neřekl, jestli mi budou vadit :/ jinak co koukám na yt na box, tak je to fakt luxusjen škoda, že to nikdy tak profesionálně umět nebudu..
Učit se teda sám nic nebudu, ale pytel si seženu, rád okopavam věci
Lada máš pravdu no.. ale i tak ten měsíc počkám a zatim se jen zeptám, seženu nějaky věci i domu.. Jak moc těžké a bolestivé? Nerad bych tam přišel a odešel s monoklem :/
TongPo píše:Hodně lidí přichází na box nejen kvůli tomu, aby se naučili bojovat, ale právě i kvůli zvýšení fyzičky. Takže nechápu tendence některých začátečníků "než půjdu na ten box, musím se nejdřív vymakat a mlátit někde v garáži do pytle, aby se mi nesmáli"...Jak jako začátečník vypadáš, kolik vážíš, jakou máš fyzičku a co umíš, je na boxu každýmu jedno, za pár měsíců to všechno bude jinak. Pokud se teda JoanL vůbec někdy odváží na ten box přijít a nebo po pár trénincích nezjistí, že je srab, co na to nemá... Nějakej doplňkovej trénink doma má smysl až tehdy, když se člověk pod vedením trenéra naučí co a jak. Co se týče rovnátek a boxu, ideální kombinace to zrovna nebude, ale jít by to mělo. Každopádně zubař by byl jednoznačně proti, takže bych ho tím vůbec nezatěžoval, ať je chudák v klidu a zbytečně se nestresuje...
Natvarovat si chránič zubů i s rovnátkama by mělo bejt samozřejmostí, možná by byl ještě lepší nějakej ten gelovej.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník