dokonce i na ty rovnatka - hledani = cca 1 minuta casu...

JoanL píše:Tak jsem prozatím do toho klubu jen napsal a optal se na tu fyzičku jestli je potřeba a bylo mi sděleno, že to poznaj na treinku a řeknou mi to :/ tak mě to moc nepotěšilo
JoanL píše:Tak jsem prozatím do toho klubu jen napsal a optal se na tu fyzičku jestli je potřeba a bylo mi sděleno, že to poznaj na treinku a řeknou mi to :/ tak mě to moc nepotěšilo
TongPo píše:JoanL píše:Tak jsem prozatím do toho klubu jen napsal a optal se na tu fyzičku jestli je potřeba a bylo mi sděleno, že to poznaj na treinku a řeknou mi to :/ tak mě to moc nepotěšilo
Ty seš fakt pako...Neodpověděli ti nic jinýho než to, že na tréninku uvidí, jak na tom opravdu seš = zvou tě na trénink a podle tvýho fyzickýho stavu s tebou budou dál pracovat. Tak už tady přestaň prudit a začni tam chodit trénovat, protože 3 měsíce odkladu vyplněný nějakým domácím sportem jsou akorát ztráta času.
JoanL píše:TongPo píše:JoanL píše:Tak jsem prozatím do toho klubu jen napsal a optal se na tu fyzičku jestli je potřeba a bylo mi sděleno, že to poznaj na treinku a řeknou mi to :/ tak mě to moc nepotěšilo
Ty seš fakt pako...Neodpověděli ti nic jinýho než to, že na tréninku uvidí, jak na tom opravdu seš = zvou tě na trénink a podle tvýho fyzickýho stavu s tebou budou dál pracovat. Tak už tady přestaň prudit a začni tam chodit trénovat, protože 3 měsíce odkladu vyplněný nějakým domácím sportem jsou akorát ztráta času.
No půjdu tam.. jen mi to přišlo tak, že mi řeknou že na to nemám a půjdu zpět.. Což bych nerad :/ Za ty 3 měsíce bych se mohl změnit opravdu hodně..
freekarol píše:JoanL píše:TongPo píše:JoanL píše:Tak jsem prozatím do toho klubu jen napsal a optal se na tu fyzičku jestli je potřeba a bylo mi sděleno, že to poznaj na treinku a řeknou mi to :/ tak mě to moc nepotěšilo
No půjdu tam.. jen mi to přišlo tak, že mi řeknou že na to nemám a půjdu zpět.. Což bych nerad :/ Za ty 3 měsíce bych se mohl změnit opravdu hodně..
Pokud nevíš, jak kondičku získat a nebudeš mít nějakého fitness učitele, tak o tom pochybuj. Ztratíš 3 měsíce svého života. Za tu dobu by jsi v boxu získal kondičku pod odborným vedením a zároven by ses učil box aneb zabil by jsi dvě mouchy jednou ranou.
Jur-fu píše:to by ma akože nezobrali do klubu, že nemám dobrú kondičku ?
JoanL píše:Ještě bych se rád zeptal na takovou banální věc... mám boxerský trenýrky ale jsou mi hodně velký.. zkrátka o číslo.. když se v tom nějak pohybuju tak padaj dolumatka mi tvrdí, že to tak má být, že to maji všichni boxeři takhle volný a že to nikdo nemá na svou velikost aby to měl trochu na těle... Je to tak nebo jsem debil, co si myslí, že je to velky?
Genesis píše:JoanL píše:Ještě bych se rád zeptal na takovou banální věc... mám boxerský trenýrky ale jsou mi hodně velký.. zkrátka o číslo.. když se v tom nějak pohybuju tak padaj dolumatka mi tvrdí, že to tak má být, že to maji všichni boxeři takhle volný a že to nikdo nemá na svou velikost aby to měl trochu na těle... Je to tak nebo jsem debil, co si myslí, že je to velky?
Viděl si někdy boxera, kterýmu padaj trenky? Ty vole tohle mě už fakt dostalo![]()
Zkus zapojit rozum a určitě přijdeš na to, jestli je vhodný mít padající trenky, když se budeš učit boxovat.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník