VT guy píše:tak to je maso! kdo dalsi si predplati exkluzivitu? Hladik? Kotlar?! Zora Jandova?!? Ruzovy panter?!?
hamba EWTO, hamba Fighter's, je mi z vas zle!
co vy na to, piste, komentujte!!!
VT guy píše:tak to je maso! kdo dalsi si predplati exkluzivitu? Hladik? Kotlar?! Zora Jandova?!? Ruzovy panter?!?
hamba EWTO, hamba Fighter's, je mi z vas zle!
co vy na to, piste, komentujte!!!
Anonymní píše:No...myslim ze postup EWTO je jasny a zavrhnutiahodny. Nerozumiem vsak, preco sa nad tym pozastavuju majstri inych skol...co im na tom vadi? Preco to niekomu vadi? Co presne im na tom vadi? Verim a dufam, ze to nie je to, ze niekto z tych "inych" majstrov bude mat o nieco menej ziakov...ci menej prispievatelov? Ci nejde len o to otrepane porekadlo o zlodejovi, ktory krici "Chytte zlodeja!"...dufam ze to tak nie, pretoze by sa mohlo lahko stat, ze by sa aj v tych "inych" skolach zaviedli preukazy, diplomy, pasiky, ...
Anonymní píše:hm...tak som si to precital, podla tvojej rady, este raz a citam tam o nejakej rane pod pas. Nehovorim ze to nie je tak, ale pytam sa - je dolezite cvicit, alebo sa prplat v obchodoch takych ci onych? Aka rana pod pas? V com? V tom, ze sa nebude dat informovat o SEBE, ako o super skole napr. VT? Preto pasiky a diplomy...o co ide? O B.U., alebo obchod? Podla mna by ste to mali prejst mlcanim...pravda o tom kto je najlepsi sa ukaze bez ohladu na exkluzivitu v nejakom (medzi nami - o nicom; aj ked lepsi ako zanikle BUDO/Samuraj, to je pravda...) casopise. Ak je nieco dobre, tak sa to chvali same, nepotrebuje to reklamu v casopise a BU sa to tyka 100-nasobne! Kamos to povedal spravne - Boh vie, ako by to vyzeralo, keby mali "ti ostatni" prostriedky na to, aby si tu exkluzivitu mohli zaplatit...ale to je len spekulacia. Takze sa pekne vratme do telocvicne, cvicme a serme ne najake napr. EWTO...pretoze toto sa netyka len jeho...sveta BU je takehoto spravania plne...
SianLang píše:Srandovní taky je to, když instruktor EWTO začne vysvětlovat "aplikačky" na totálních začátečnících (asi aby měl jistotu, že ho nepřepere...),... s hrůzou zjistí, že to nefunguje ani na začátečníka,... na to se začne radit s druhým instruktorem, v čem je teda problém,... no a to pomalu přeroste v hádku, začne vyhrožování Jedličkou a Königem a skončí to proudem krve z nosíku...! To pak začátečník netuší, co se to vlastně děje... Jojo, viděl jsem, zažil jsem a netušil jsem...
Chudák Ng Mui, ta se asi obrací v hrobě...
kungfjůista píše:myslím že ivana spíš štve, že ho to nenapadlo dřív. fajtrs magazín je čím dál víc o kickboxu, a jinak je totálně nezajímavej. takže si vydejte svůj vlastní kungfů magacín, ale něco takovýho tu už bylo...(viz. maestro polák). takže počítám mimo toho, že tu blbě plkáte o ničem, ničeho jiného nejste schopni
.čekal jsem že to tu bude něco seriozního, ale je to další nepovedený dítě ivana a spol. nedokážu si představit , že by tu někdo začal hovořit (psát) o něčem seriozně například o BU. udělejte s tohoto škváru seriozní diskuzní centrum, chybí mi tu fotky z nácviku různých stylů, soutěží, soustředění, přednášek atd. atd. pozvěte si tu na určitou hodinu osobnosti (i ty kterým nemůžete přijít na jména), tímto by jste fajtrs magacín zrušili, nebo přinejmenším omezili. místo toho tady zase jenom blbě plkáte, počítám , že ani nic jinýho neumíte.......
VT guy píše:souhlasim, az na jednu vec - prohlaseni prece neni prohlasenim I. Rzounka, ale nekolika Ving Chun skol!
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků