krystofjutsu píše:Bohužel na tomhle fóru nejsou podmínky k tomu, aby si mohl nějaké informace získat. Takže se běž do každého klubu podívat na lekci, po případě si před hodinou nebo po hodině promluv s učitelem. Nic lepšího ani udělat nejde.
Genesis píše:Joanl: Hele chlape, evidentně si posránek a srab a víš o tom, to je dobrý, že si to přiznáš. A asi sám tušíš, že je potřeba to překonat. Napadá tě lepší způsob, jak se zocelit a zvládnout to, než se naučit dostávat ale i dávat rány?
A k tomu noži, beze zbraně se mu neubárníš s ničim, podívej se na youtube na nějakej útok nožem. Lidi, co tě chtěj nožem zabít pojedou jako šicí stroj a ty ani nemrkneš a budeš mít břicho jako cedník, proti tomu prostě obrana neexistuje.
A já chápu, že chceš věřit těm sračkám, co tu krystof nebo kdo píše, ale upřímně, myslíš si, že to tak může fungovat? Fakt tomu věříš?
A jinak já jsem nějaou dobu boxoval a chvíli dělal i thaibox a při svym jedinym konfliktu jsem oboje použil, vyřešeno během asi tří vteřin.
Genesis píše:Joanl: Hele chlape, evidentně si posránek a srab a víš o tom, to je dobrý, že si to přiznáš. A asi sám tušíš, že je potřeba to překonat. Napadá tě lepší způsob, jak se zocelit a zvládnout to, než se naučit dostávat ale i dávat rány?
A k tomu noži, beze zbraně se mu neubárníš s ničim, podívej se na youtube na nějakej útok nožem. Lidi, co tě chtěj nožem zabít pojedou jako šicí stroj a ty ani nemrkneš a budeš mít břicho jako cedník, proti tomu prostě obrana neexistuje.
A já chápu, že chceš věřit těm sračkám, co tu krystof nebo kdo píše, ale upřímně, myslíš si, že to tak může fungovat? Fakt tomu věříš?
A jinak já jsem nějaou dobu boxoval a chvíli dělal i thaibox a při svym jedinym konfliktu jsem oboje použil, vyřešeno během asi tří vteřin.
JoanL píše:Genesis píše:Joanl: Hele chlape, evidentně si posránek a srab a víš o tom, to je dobrý, že si to přiznáš. A asi sám tušíš, že je potřeba to překonat. Napadá tě lepší způsob, jak se zocelit a zvládnout to, než se naučit dostávat ale i dávat rány?
Jo.. posránek a srab opravdu jsem.. nechci vyvolávat konflikty, ani nechci dostat přes hubu. Jenže já bych nerad byl mlácenej někde, kde se učim nebýt zmlácenejNo nevim jestli to může fungovat.. nikdy jsem nikoho takovyho neviděl se prát... A jak dopadl dotyčnej s kterým ses dostal do konfliktu?
Genesis píše:JoanL píše:Genesis píše:Joanl: Hele chlape, evidentně si posránek a srab a víš o tom, to je dobrý, že si to přiznáš. A asi sám tušíš, že je potřeba to překonat. Napadá tě lepší způsob, jak se zocelit a zvládnout to, než se naučit dostávat ale i dávat rány?
Jo.. posránek a srab opravdu jsem.. nechci vyvolávat konflikty, ani nechci dostat přes hubu. Jenže já bych nerad byl mlácenej někde, kde se učim nebýt zmlácenejNo nevim jestli to může fungovat.. nikdy jsem nikoho takovyho neviděl se prát... A jak dopadl dotyčnej s kterým ses dostal do konfliktu?
Ležel na zemi a nevěděl která bije.
A k tomu nebejt mlácenej, hele bez bolesti to nikdy nejde, jinak se nikdy nezocelíš. Je to jednoduchý. NO PAIN NO GAIN.
ukropcany píše:Však toto je to... ja som už zopár (dnes už našťastie bývalých) aikiďákov rozbil, WTčkárov tiež, kravmagistov tiež (ok, nebolo to na ulici)... prestaň čítať knižky a vráť sa k nim nie skôr ako o desať rokov...krystofjutsu píše:....S boxem jako takovým zkušenosti nemám, ale nevěřím, že by ho dokázal psychicky připravit na boj na ulici. To je všechno a vidím v tom i jeho hlavní problém.
krystofjutsu píše:ukropcany píše:Však toto je to... ja som už zopár (dnes už našťastie bývalých) aikiďákov rozbil, WTčkárov tiež, kravmagistov tiež (ok, nebolo to na ulici)... prestaň čítať knižky a vráť sa k nim nie skôr ako o desať rokov...krystofjutsu píše:....S boxem jako takovým zkušenosti nemám, ale nevěřím, že by ho dokázal psychicky připravit na boj na ulici. To je všechno a vidím v tom i jeho hlavní problém.
Problém nebyl v jejich stylu, problém byl v nich.
NOKT píše:krystofjutsu píše:Je pravda, že je tady kvalitních učitelů hodně pomálu, proto jsem psal hned na začátku, že mluvím o bojovém umění aikido, a né o tanci aikido, který se v čechách učí.
A ty cvičíš to bojové aikido viď
krystofjutsu píše:NOKT píše:krystofjutsu píše:Je pravda, že je tady kvalitních učitelů hodně pomálu, proto jsem psal hned na začátku, že mluvím o bojovém umění aikido, a né o tanci aikido, který se v čechách učí.
A ty cvičíš to bojové aikido viď
Ne, necvičím. Byl jsem se podívat na jedné lekci, když to u nás v městě začínalo a víckrát jsem nepřišel.
ukropcany píše:A nepríde Ti sprosté chlapca posielať na bojové aikido a pritom o žiadnom nevieš?
krystofjutsu píše:ukropcany píše:A nepríde Ti sprosté chlapca posielať na bojové aikido a pritom o žiadnom nevieš?
Čti s porozuměním. Napsal jsem mu, aby se šel na ty hodiny nejdřív podívat. Pokud uvidí pravé aikido, je to 100% lepší na sebeobranu než box. Ale v každém případě je z jeho možností nejlepší wing chun. Vy jste se tu pak už začali bavit o zlepšení kondice, zocelení a bla bla bla. K tomu je box samozřejmě lepší než čínská bojová umění. Ale nevím, jestli jste si přečetli PROČ chce vlastně něco začít cvičit.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků