Doposud používám boxerský pytel Katsudo 90 cm s kterým jsem byl nadmíru spokojený až na jeho délku. Ze začátku mi to moc nevadilo protože jsem se nezaměřoval na sílu ale rychlost ale postupem času jsem se pochopitelně chtěl také vybít ale to bylo nemožné protože pytel moc pružil a byl lehký takže se mi hned vyhoupnul a než se vrátil.. tím jsem nemohl použit plnou vybušnost. Četl jsem na internetu že lze pytel vycpat pískem tak jsem ho rozdělal a textilní řezanku dal do igelitových tašek a prokládal taška, písek, taška, písek, taška, písek atd atd.
Váha se sice vyšplhala na 45 kg a po ráně už držel obstojně ale po pár dnech se písek sesypal na dno takže spodek byl jako kámen a střed strašně měkký. Vykašlal jsem se teda na nějaký písek a vyprázdnil ho s úmyslem že do pytle narvu jenom textilní řezanku co to jenom pujde. Ted mi vyhovuje ideálně ale pořád se moc vyhoupne po větší ráně. Bratr by ho chtěl na občasné vyblbnutí a tak si mám vybrat náhradu. Myslím si že 90cm je dost málo. Když si pytel nastavuji tak dávám střed pytle do úrovně mé hlavy. Myslím si že když bych měl pytel s délkou 120-140cm tak by to mohlo být lepší ale nejsem si tím jistý. Když jsem jako puberták chodil do boxu tak si pamatuji že jsme tam měli dlouhé pytle a boxovalo se mi dobře ale v té době jsem měl poněkud jinou sílu

Chci se omluvit za možná zbytečně dlouhý příspěvek a tímto vás požádat o vaše názory.
Děkuji Stafik.