To Roza:
tykání nevadí

, budu také, jen jsem ze staré školy a ze zvyku na začátku spíše vykám

.
Za "zlaté prase" bych to teda rozhodně neviděl

. S tou historií, i když se tím neživím, vystudoval jsem i něco jinho :_) tak to nedá, skrátka profesionální deformace:-). Já jen náhodou při studiu na něco narazil, protože mě trklo do očí území, kde by to mělo být, tak jsem se v tom vrtal ale pořád jsem ve stádiu pravděpodobně, možná atd.. přesněji spíše z toho vzišlé, protože nějaký prazáklad to asi mělo, nebo alespoň mělo mít. Reálně v praxi se to osvědčilo, vesnice přežili

a to bylo asi to hlavní, jinak bych byl i já už někde v turecku potomkem nějakého otroka

.
Uznávam, že jsem se nechal lehce unést, ale co se dá dělat

. S tím videem jsem to už vysvětloval, nedělal jsem to já, nevím, jestli si někdo z kluků tam náhodou nepřeje být viděn a pod. jak jsem psal, stačilo si vygooglit dažbogovi vnuci

a tam si přečíst reportáž z cvičení
tak tu je adresa:
http://www.dazbogovivnuci.estranky.sk/c ... ze/rb.html
je tam i pár fotek, bohužel nejsou plně vypovídající, je to fakt jen minivýcuc

.
Text je od účastníka, skutečně tuším v roce 1994?? byli tady představitelé mnoha ruských stylů (i litevských) a něco jsme dávali dohromady, jestli skutečně něco původního na základě určitých spec. pohybů bylo nebo ne. No my k něčemu dospěli toď vše. Nakolik je to pravda suď bůh

. Jinak pro Makato? (doufám, že jsem nepopletl nick) má články o ruských uměních, Belov se zbláznil, dal se na védy a prostě mu z toho hrabe

. Ten systém nevytvořil on ale jeho táta, když dostal v Moskvě přes držku

A Goricko slov. borba se nazývá proto, že techniky prej sezbíral z části Moskvy, která se nazývala horní teda GORICA (něco jako Horní Žiškov a pod.). Jinak vše je jen změs rodinného systému knížat Golycinových a arménského zápasu řízlé sambo

. Ale všichni byli ve SPEZNAC

:-D
Zdravím,
IK