ad defenduho "argumenty": beriem, socani su zberba hnusna. ale tvrdit, ze narast cien ropy POMOHOL USA, je trosku pritiahnute za vlasy. trosku dost. ze USA ziskali "obrovske mnozstvo ropy"? keby nahodou aj, mas vobec potuchu o ekonomike? ked je na trhu prebytok niecoho, tak ceny klesaju, nestupaju. a vysoke ceny ropy nepomahaju USA, zarabaju na nich arabski sejkovia. USA ustupuje z Aghanu, odchadza z Iraku a coby dup tam zas budu vladnut moslimski militanti. Zisk USA? Podla mojho skromneho nazoru NULA.
spajat krizu s padom dvojiciek je chujovina jak mraky, z EU a Grecka si robili prdel briti uz v seriali Yes minister v roku 1987.

ze globalne oteplovanie je podvod, vieme vsetci. pred 40 rokmi sa zas strasilo globalnym ochladzovanim. suvis s 11/9? ziadny.
ad pentagon: pani, ked hovorite, ze je to najstrazenejsia budova na svete, preco mate pocit, ze by ste mali vediet vsetko o vysetrovani narazu lietadla do nej? podla mojho skromneho nazoru sa len podarilo to, co by sa tajnym sluzbam darit malo. utajit veci

ad arabska jar: ako historik (ale nas tu je) mam taku skusenost, ze proti diktatorom ako kaddafi ci mubarak, maju ludia tendenciu sa obcas vzburit

takze prosim vas velmi snazne - dajte mi skutocny MOTIV, hodny 5000 ludskych zivotov (a naslednych x tisic vo vojne) a mozeme sa bavit dalej. a mimochodom, stale si o vas konspiratoroch myslim svoje