To ale opet vychazis z toho, ze tradicni BU je k nicemu
ale to tvrdis ty - ja vobec netvrdim, netvrdil som a nemyslim si, ze tradicne b.u. su k nicomu ... iba na zaklade toho co som mal moznost citit, vidiet, zazit, odcvicit za 12 rokov co sa venujem b.u. /viem nie je to az tak vela/ mam pocit, ze tradicne b.u. tak ako som ich ma moznost studovat clovek v EU ta nepripravia tak ako sportove b.u. na skutocnost dat a dostat

a dalsia podstatnejsia vec je, ze v prevedeni ako sa to tu da na treningoch cvicit je to iba plytvanie potencialom mladeho organizmu.
Ked je moznost dosiahnut svoje maximum preco to neurobit a potom ked uz mas toho plne zuby, lebo nestihas fyzicky napr. pre vek, mozes zacat spekulovat a vyhladzovat techniku a brblat sa s kata a pod ... tradicne b.u. su super - nakoniec aj tak pri nich zase skoncim tak nebudem na ne nadavat

, ale nemam pocit som na tom momentalne tak zle, aby som musel ist cvicit k "tradicnemu europskemu ucitelovi b.u".

a cestu do japonska na dlhsiu dobu si nemozem dovolit.
To je nazor na zaklade realnych moznosti ake tu su ... niekto kto ma ine moznosti bude robit ine ... atd ..
Kata su vyborna vec a ver mi, ze ja som sa ich nacvicil naozaj velmi vela a prave preto si myslim, ze ich treba vediet cvicit a mat dobre vedenie inak to narobi viacej skody ako uzitku ...