utoky na ulici aneb co vse se se deje

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod graver » pon 14. kvě, 2012 12:50

fakt píše:cikánská férovka

Ty jsi taky rasýsta - cikáni do toho jdou vždycky férově. Vzpomínám si, jak mě jako malýho kluka zpráskali a okradli o 6 kč. Bylo mi asi 12 a jich taky :idea:
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » pon 14. kvě, 2012 13:15

graver píše:
fakt píše:cikánská férovka

Ty jsi taky rasýsta - cikáni do toho jdou vždycky férově. Vzpomínám si, jak mě jako malýho kluka zpráskali a okradli o 6 kč. Bylo mi asi 12 a jich taky :idea:

keby som bol reklamny mag, tak vymyslim reklamny slogan:

"podobne zazitky spajaju" :D
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » pon 14. kvě, 2012 13:27

Jojo. Jejich něžné, dětské ručky se spojily s mými kapsami a školní taškou za přátelského halekání "my jsme kamarádi, my spolu vandrujem". A všichni ti dobří lidé na té rušné ulici se tvářili, jako by na obloze zrovna defilovalo stádo nahých mažoretek.
Takové zážitky se především nezapomínají. A pokud ano, on už je někdo rád připomene...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » pon 14. kvě, 2012 13:51

Stalo se nám na Antonínské to samý. Tož sme řekli, že tam chodíme do školy do karate a nechali nás :wink:
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bison » pon 14. kvě, 2012 14:11

YueFei píše:Jeden z mých trenérů boxu je Romák a tomu skinheadi podělali sportovní kariéru...

Standa Tiser?
Pokud vim, tak za tu akci i sedel.

Proc o nem mluvis jako o Romakovi? On sam o sobe vzdycky mluvil jako o cikanovi; bezne od nej padaly vyrazy jako cernej c*, bilej c* a nikdo s tim nemel problem.
Po pravde, tohle mi docela vadi, kdyz vsichni pisi "romsky boxer", pritom kdyz jsem s nim mluvil tak tohle slovo z huby nikdy nevypustil.

A chodil jsem tam rad.

ALL:
Uz jsme fakt hodne off-topic, co se vratit k puvodnimu tematu?
bison
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod cohen » pon 14. kvě, 2012 14:36

bison: no praveze to nie je OT, ale velke, obrovske T.

ja som to vtedy ako 12 - 13 rocny chalan, ktory nevedel o sebeobrane nic a chodil tak akurat na klavir vyriesil velmi rychlym utekom, samozrejme, ze sli po mne (boli traja) a od nakladacky ma zachranilo, ze z jedneho vchodu akurat vychadzal dospely par, ktory pochopil, wo co go a zastal sa ma. potom ma este aj odviezli tych par blokov autom domov.

ktovie, ako by som bol byval skoncil, mozno iba s par foklami, mozno horsie...

"lovenie v svorke" som sice zaregistroval aj v inych pripadoch, ale toto nase privilegovane etnikum je nim daleko najspecifickejsie.

takze co radia odbornici? :D
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pon 14. kvě, 2012 14:44

Odbornici radia řezat to do krve a bezvědomí - tomu totiž ti černí rozumí dobře :) Pokud narazíš na ty "férovější", tak po náznaku tvrdého odporu tě většinou s hlasitým halekáním nechají být a jdou si hledat snažší oběť (vím jak to vypadá, protože jsem dlouhé roky také býval slabší oběť).

Jinak jsem teda nejspíš taky brutální rasista. Jenom nevím jak to vysvětlím těm dvoum cikánům s kterýma se normálně bavím (protože mají v palici mozek a byť mají jenom základní vzdělání, žijou "normálně").
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » pon 14. kvě, 2012 17:31

Gino píše:Odbornici radia řezat to do krve a bezvědomí - tomu totiž ti černí rozumí dobře :) Pokud narazíš na ty "férovější", tak po náznaku tvrdého odporu tě většinou s hlasitým halekáním nechají být a jdou si hledat snažší oběť (vím jak to vypadá, protože jsem dlouhé roky také býval slabší oběť).

Jinak jsem teda nejspíš taky brutální rasista. Jenom nevím jak to vysvětlím těm dvoum cikánům s kterýma se normálně bavím (protože mají v palici mozek a byť mají jenom základní vzdělání, žijou "normálně").

No vidíš - tady se blýská na lepší časy. Ty už znáš dva slušné. Po takových příspěvcích už korektňáci budou moc spát.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » pon 14. kvě, 2012 17:37

graver píše:Jojo. Jejich něžné, dětské ručky se spojily s mými kapsami a školní taškou za přátelského halekání "my jsme kamarádi, my spolu vandrujem". A všichni ti dobří lidé na té rušné ulici se tvářili, jako by na obloze zrovna defilovalo stádo nahých mažoretek.
Takové zážitky se především nezapomínají. A pokud ano, on už je někdo rád připomene...

Jistě to však vyvážilo nepočítaně pozitivních zážitků. Vzpomeň kolikrát tvé matce pomohli s nákupem, pustili tě sednout v MHD, nechali tě ukrást jim svačinu a dobrovolně (jinak bys je v přesile zkopal viď) se s tebou dělili o kapesný.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » pon 14. kvě, 2012 17:44

fakt píše:Ty už znáš dva slušné. Po takových příspěvcích už korektňáci budou moc spát.

Já znám taky dva. I když ten jeden se asi nepočítá - poté, co se ho vlastní rodina zřekla, protože po svatbě odmítl přechovávat čórku, hanebně konvertoval k bílé lůze.
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » pon 14. kvě, 2012 17:46

fakt píše:kolikrát tvé matce pomohli s nákupem

Tak s těmi nákupy snad pomáhají běžně. Často je odnesou až domů.
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dalt » pon 14. kvě, 2012 17:50

je to schvalne psany bulvarnim, patetickym stylem - doporucuju precist az do konce :)

http://pospech.blog.respekt.ihned.cz/c1 ... ili-v-brne

ps.: tim nechcu rici, jak obdivuji invenci onoho novinare, nebo ze bych s nim ve vsem souhlasil ale jako psychologie otocena na ruby se mi to libi...
Naposledy upravil Dalt dne pon 14. kvě, 2012 18:01, celkově upraveno 1
Jiří Vávra

"Dosáhl jsem všeho. Mám doma televizi i ženu. A obojí funguje."
Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dalt » pon 14. kvě, 2012 17:52

Dalt píše:je to schvalne psany bulvarnim, patetickym stylem - doporucuju precist az do konce :)

aneb abych citoval kamarada: "Kontrole se přestává vymykat ne romská kriminalita, ale bulvárnost médií, které si neodpustí alespoň jednu podobnou zprávu denně, čistě pro udržení nenávisti..."
Jiří Vávra

Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dalt » pon 14. kvě, 2012 17:58

http://zpravy.idnes.cz/napadeny-chlapec ... zpravy_bor

at to bylo jakkoliv - nepripomina vam to trochu stav v USA v prvni polovine 20. stol. kdy nejpravdepodobnejsim pachatelem trestnych cinu byl cernoch? 8)
Jiří Vávra

Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dalt » pon 14. kvě, 2012 18:05

http://www.denikreferendum.cz/clanek/12 ... s-rasistou

jo s tim velmi souhlasim... (i kdyz chapu ze si delam medvedi sluzbu - trochu streliva prosim...) :)
Jiří Vávra

Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » pon 14. kvě, 2012 19:11

Jo, Pospěch... Ten jeho článek je teď populární.
Pomalu se ten kruh uzavírá. Cikáni si za to, jak o nich píšou média, můžou sami - aspoň tohle snad nebude nikdo zpochybňovat a nutit mě přiznat, že za to můžu já. Na té vlně se pak vezou výtečníci, kterým se to hodí do krámu a to vyvolává zvýšenou aktivitu cikánských apologetů. Da capo al fine. Na samotné situaci to ovšem nic nemění.
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Genesis » pon 14. kvě, 2012 19:12

4Dalt: Dobrý články, líbíli se mi.

Jinak pro ostatní, pokud tu někdo děláte na dveřích nebo podobnou práci, jakej je poměr mezi majoritou a minoritou v tom, jakej dělaj bordel a jsou s nima problémy? Tohle by mě zajímalo. Tam kde žiju zaprvé nikam moc nechodim a za druhý je to malý klidný město, takže nemůžu soudit.
Genesis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » pon 14. kvě, 2012 19:14

Dalt píše:http://www.denikreferendum.cz/clanek/12271-manual-k-rozhovoru-s-rasistou

jo s tim velmi souhlasim... (i kdyz chapu ze si delam medvedi sluzbu - trochu streliva prosim...) :)

Na tom článku je skvělej ten autorčin terminus technikus "protiromský rasismus". Inu, kouzlo nechtěného - madam si holt trochu naběhla :roll:
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod will » pon 14. kvě, 2012 19:28

Dalt píše:
Dalt píše:je to schvalne psany bulvarnim, patetickym stylem - doporucuju precist az do konce :)

aneb abych citoval kamarada: "Kontrole se přestává vymykat ne romská kriminalita, ale bulvárnost médií, které si neodpustí alespoň jednu podobnou zprávu denně, čistě pro udržení nenávisti..."

Tak to je snad největší kravina, kterou tady slyším, říká tvému kamarádovi něco, jedno ze základních ústávních práv, a to je právo na informace, asi ne, tak mu vzkaž, ať se dovzdělá :wink: . Pro tebe a tvého kamaráda Listina základních práv a svobod, článek 17, bod 1, svoboda projevu a právo na informace jsou zraručeny. To víš pravda je leckdy nepohdlná. Zlatej bulvár bez něho by se hromada šmejdovin zametla pod koberec.
will
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod BizonCZ_hele_admin » pon 14. kvě, 2012 19:51

Dalt píše:

Dalte Ty si taky kus ......

1) Lidi nepotřebují media, aby byli "vystrašeni" s cigánů, jelikož mají dost vlastních zkušeností.

2) Kolik si myslíš, že napadení, vyhrožování či šikany ze strany cigánů není ani hlášeno, jelikož slušný lidi z nich mají strach. Takových příběhů, o kterých nebylo psáno a kde hráli tu špatnou roli cigáni Ti naseru několik.

3) Díky takovým jako jsi Ty dostávají rasisti cené body, protože cigány dokážete jen omlouvat a házet špínu na slušný lidi, kteří jsou "zoufalí" z toho, že neví na koho se můžou obrátit. Jelikož kluci od Policie se "bojí" zasáhnout kvůli Tobě podobným a tak bych mohl pokračovat. Lidi chtějí řešení, které je vidět hned nebo aspoň to, že se se všema zmrdama zachází stejně, což nezachází.

Tak že se Dalte jdi se svýma kecama vysrat.
Naposledy upravil BizonCZ_hele_admin dne pon 14. kvě, 2012 20:17, celkově upraveno 3
BizonCZ_hele_admin
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...