defendu píše:Můj pohled na věc:
3) Nechovejte se jako ovce, jsme na sreveru o BU!!!! Serte na černý, oni nejsou skutečný problém...pochopte to...Média nás bombardujou sračkama o černých jen proto, aby ovce odvedly od skutečných problémů...Od toho, že máme zkur...zkorumpovanou vládu, že nám skrze ně vládnou korporace a že EU vede banda globálních zlodějů. Skíni vznikli v Anglii taky v době recese, začali si vylejvat vztek na černých přistěhovalcích, kteří jim prý vzali práci...a elita byla spokojená, protože nikdo nešel potom, proč k propouštění došlo, ne kvůli levné pracovní síle, ale jen kvůli jejich vlastní nenažranosti a neschopnosti.
Nebuďte ovce a nežerte jim to...
Jian píše:graver: nevim co ty pokladas za "puvodni definici toho vyrazu". ... Nebo si precti neco o limpieza de sangre atd. Definice se ruzni, co treba toto od Jana Sokola...
bison píše:YueFei píše:Jeden z mých trenérů boxu je Romák a tomu skinheadi podělali sportovní kariéru...
Standa Tiser?
Pokud vim, tak za tu akci i sedel.
Proc o nem mluvis jako o Romakovi? On sam o sobe vzdycky mluvil jako o cikanovi; bezne od nej padaly vyrazy jako cernej c*, bilej c* a nikdo s tim nemel problem.
Po pravde, tohle mi docela vadi, kdyz vsichni pisi "romsky boxer", pritom kdyz jsem s nim mluvil tak tohle slovo z huby nikdy nevypustil.
A chodil jsem tam rad.
ALL:
Uz jsme fakt hodne off-topic, co se vratit k puvodnimu tematu?
Jian píše:frajerKokoMihule: o barve pleti jsem tu nepsal nic, takze se laskave uklidni. Z biologickeho uhlu pohledu "rasy" dost dobre nelze potvrdit jako geneticky odlisne entity a nekteri odvaznejsi kolegove rovnou tvrdi, ze "rasa" jako biologicky pojem je uplny nesmysl. A ztotoznovat barvu kuze s pojmem "rasa" je z genetickeho hlediska vsechno, jen ne dobry napad.
Vypadlo mi toho hodně. Třeba také to, že se téměř vždy při diskuzích o Romech setkávám s argumentem, že tomu jako akademik a levicový (pseudo)intelektuál a pseudohumanista nemohu rozumět. Vždy zvažuju, zda mám vyjmenovávat své zkušenosti, bránit se tím, že mám v tomto ohledu pedagogickou i jinou praxi, že jsem mezi Romy strávila opravdu hodně času, že s řadou romských rodin udržuju přátelské styky, vzájemně se navštěvujeme... A pak na to skoro vždy rezignuju, protože mi to připadá trochu jako bych říkala antisemitovi "ale já nejsem Žid"
BINGOmarcelinho píše:..casto su to celkom nasilne riesenia v historii ludstva..
graver píše:...nebo prostě počkáme těch pár dekád
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 1 návštěvník