Dobrá, proberem to osobně, ať to tu nezasíráme.
A narovinu, chystám se za Tebou na "posilování s vlastní vahou", tyhle cvičení mi zatím stačí a vyhovují. S klikama mám problém ( klouby, ruce dlouho nevydrží ), ale jinak dřu jak barevnej. Sklapovačky, sedy/lehy....dřepy ( normální, na jedné noze, výpady ze šermu......v seipinma(nevím, jak se to píše) vydržím stát 5:25 minut....ale v pořádném - nízko a správně - ale ne každej den, někdy klouby bolej, tak musím ubrat ). Cvičím hlavně to, co jsem se naučil u Tebe. Železo nepoužívám, maximálně jen závaží při stínování. Na rychlost rukou.
Teď mi slíbila masérka, která chodí za naším prckem, že mne naučí nějaké cvičení....8 tibeťanů, bo jak to říkala?!
Blbý je, že si nemůžu naplánovat pravidelnej trénink, někdy se, kvůli zdraví, nemohu moc hejbat a jít přes bolest, to ne. Nejsem blbej.
A taky se teď trochu bojím, 7-mého srpna jdu na gastro řešit ten drén, co mám vevnitř.....doktorka mi ho chce pomalu vyndat a potom budu zase out, na nějakej čas. Je to velký zásah do těla a potom má organismus dost starostí se sebou - když mi to zavedli, byl jsem slabej, jak moucha. Nějaké cvičení nehrozilo.
No nic, nějak se s tím porovnám a zase začnu.....když se chce, jde všechno.