- Jendis
- Graver
- Bizon + 1
- hellas
- PM
- Kubus
- Kain
- Makoto + Matěj
- Kanec
- Luen ( teď jsem s ním mluvil, pokud mu do toho nic nepřijde, dojede ).
- Dalt
- Mik
- Tanglangmen
- Siki ( lidi z HG vědí )
- Chrobi
Takže...
4 Ucrop - to je mi líto, Michale, ale chápu. Uvidíme se jindy, jinde.
4 all - ještě tu nepadl čas. Začátek vidím na 10:00 ( pokud byste chtěli později, napište, přizpůsobím se ).
Seminář bude trvat tak dlouho, dokud vás to bude bavit a já budu mít co povídat

Sice se směju, ale myslím to vážně. Ono tady stačí jeden dotaz, jedno nasměrování a já kecám a kecám.....přednášky na školách mi, obvykle, zaberou tak 4 vyučovací hodiny.....tady, kde bude suita lidí od fochu sice nebudu muset vysvětlovat a popisovat do mrtě, zase se ale můžeme dostat do hloubky problémů. Co budu vědět a co mám, to vám tam předám. Mám nějakou osnovu, ale vím, že se můžeme dostat úplně někam jinam.....
Jen bych fakt rád, dopředu upozorňuju, že tohle opravdu rád nemám - nepředkládám nic jako dogma a to, co mám, to mám z vlastní zkušenosti a odchozené, propovídané, prožité. Jestli se tam chce se mno někdo hádat, že to má naučené jinak a že pindám píkoviny, radši ani nejezděte. MNĚ to funguje a lidem, které jsem měl v rukách, to pomohlo.
Pokud to skončí dřív, zuby, chrániče, bambule sebou. Byla by škoda, kdyby se nevyužilo setkání lidí "od fochu". Tělocvična je vybavená, kluci od HG maj i helmy a tak.......zapinkáme si.
Já právě přišel od felčarky, kontaktní sporty mi doslova a do písmene zakázala, že si zahrávám...mno...minimálně na lehčí kontakt se ale cejtím, takže si rád trochu pinknu. Věřím, že na mne budete brát ohled.....do hlavy můžete jak chcete, levou nohu a spodky ( pupek ) ale ne-e.....tam s citem, prosím .
4 Makoto ( Matěj ) - spolu jsem taky domluvení, probereme, co jsme spolu řešili přes tlf.
Jinak večerní oslavu neruším, prý je za tím už dost příprav, takže už je mi to blbé. Ale mám to až večer, takže času pokecat bude dost a dost.