Moderátor: PC
hellas píše:Arnošt s Frankem a spol. só taky old skůl
pm píše:NAIA: well, samozrejme na to mam svuj nazor....
pm píše:btw. nevim proc se mi stale klade do ust nazor "kettlebell only" - cvicime s vlastni vahou, velkou cinkou, na kruzich etc. - ze jinak a pro jine ucely nez "pumpicky", to je vec jina.
....
log out, jdu delat produktivnejsi veci, obcas si pripadam jak rozbita deska, a koho moje papouskovani zajima, tak si me najde jinde, koho ne, neva, good luck a respekt vsem "lidem" co se jen nevalej na kanapi
nazor - dobry namet na clanek, uprimne receno, radeji budu marnit cas pripravou nejakeho materialu pro KB5, nez sem, kde se to za par dni ztrati, anebo pokecame az se uvidime, ostatne me a moje nazory znas.
cohen píše:spravna medicina je vybrat si zo vsetkeho to najlepsie, najfunkcnejsie, co zaroven cloveka nedoku.vi.
preco by som mal robit nejaky bench press, ked mi to serie ramena ako maloco ine???
alebo napr. windmill s kettlom. vobec nic mi ten cvik nedava, na ramena tiez nic moc, tak ho jednoducho nerobim. pretoze v prvom rade musim mysliet na seba, moje vlastne zdravie a je mi jedno, co si o tom kto mysli..
NAIA píše:cohen píše:spravna medicina je vybrat si zo vsetkeho to najlepsie, najfunkcnejsie, co zaroven cloveka nedoku.vi.
preco by som mal robit nejaky bench press, ked mi to serie ramena ako maloco ine???
alebo napr. windmill s kettlom. vobec nic mi ten cvik nedava, na ramena tiez nic moc, tak ho jednoducho nerobim. pretoze v prvom rade musim mysliet na seba, moje vlastne zdravie a je mi jedno, co si o tom kto mysli..
No co třeba nárůst síly a svalové hmoty? Minulé léto jsem šel na benchi cca o 20 kg nahoru a nabral kolem 5 kilo svalů... jde to poznat všude. Stačí jako důvod?
Ramena mi to nijak neničí, všechnu funguje parádně...
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků