4 graver - no, jak myslíš. Já dnes jezdil po Brně ( a zítra taky budu ) a navigace mne honila po všech čertech. Do zákazů a tak.....máte to tam všude rozkopané......hláška "obraťte se do protisměru" mne dnes opravdu bavila A na volání odněkud ze -stánu- se vyser.....to už budeš stejně v řiti
Jendis píše:Já dnes jezdil po Brně ( a zítra taky budu ) a navigace mne honila po všech čertech
Na Štatl je každá navigace krátká. Tam se mění situace každou hodinu. My tak klameme nepřítele - invazní vojska se dostanou dovnitř, ale už nikdy ven. Pak je sežereme nebo zotročíme
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
4 Luen - Jendo, nemáš ještě trochu toho čaje, kterým jsi mne hostil ??? Ten, který chutnal, jakoby v něm bylo mléko ??? Kdyby jo, nevezmeš ho ssebou ?? *slint*
4 Kain - co Tvůj bratr, Ábel....ten nedojede ???
Tož, organizačně je to poštelované, někteří odřekli, někteří se přidali, aktualizovat už nebudu. Kdo přijde/přijede, prostě bude na semináři.
Kdo bude chtít přespat, tak kari taťky (karimatky) a spacáky sebou. Uvidíme podle počtu. Buď můžete přespat ve škole, nebo se domluví přespání u někoho od nás.
Jinak, přijde i člověk tématem " nepolíbenej ", takže to bude i trochu polopatě.....ale to přežijete A asi tam bude i nějaká holčina ( myslím, že minimálně Lucka z HG školy ), takže to bude pro všechny a vezmu i tu "ženskou" stránku. Ale to přežijete taky .
Jendis píše:Tong von Po a Defendu......a bylo by...
Co na to Defendu nevím, ale já sám jsem díky kombinaci práce v turnusech mimo bydliště + práci na rodinné farmě + studia VŠ při zaměstnání na nějakým semináři nebyl už skoro dva roky... Teď "o prázdninách" sice školu nemám, ale v den semináře jsem tak jako tak v práci a nějaká dovolená nehrozí, neboť termíny přes léto jsou u nás zabraný / naplánovaný už od ledna... Jo, taky bych pár lidí zase rád viděl a i nějaký nový, např. třeba to zvíře, který se ani W. F. Codymu nepodařilo skolit...