Zdravím,
chtěl jsem se zeptat jestli nevíte náhodou o nějakym klubu zaměřující se na styl karate kyokushin v Jihlavě. Nebo jestli mi můžete vypsat různé styly bojových sportů v Jihlavě (popř.kontakt)
díky za všechny informace
Moderátor: Picard
Man píše:Díky všem!!!
Ještě dotaz ten BOX se cvičí na Modetě ?
Jinak jaký máte zkušenosti s Karatem a Judem v Jihlavě ?
Myslim tim trenéry, prostředí atd...
Kdyby tam byl Kyokushin tak by to byla BOMBA !!!!
Harutomo_Yasumizu píše:No dřív tu měli Judisti hodně sportovních úspěchů, teď nevím, ale myslím že se drží. Karate v policejní škole naproti Sokolu mi příde fajn, techniky se tam cvičí kvalitně a né kvantitně jako třeba v Kobudu. Box je na modetě, párkrát jsem se tam byl mrknout, myslím že je tam učí dobře akorát že dost týpků odcvičí trénink a tím to končí. Jesi ti de o ring tak ti tu ale můžu doporučit kick-box, je tam pár lidí co si už dost vybojovali a navíc nohy nejsou k zahození.
Man píše:Díky, díky, díky !!!!
Už jsem párkrát něco obešel...tak uvidim do něčeho půjdu, ale nevim ještě do čeho. ©koda, že sem nepronikl ten Kyokushin snad do budoucna. Jinak to karate je v tom sokolu ??? Tedy u staďáku ? Kde se trenuje Chaloupka ? Nebo to je někde jinde...dik
Jendis píše:Man píše:Díky, díky, díky !!!!
Už jsem párkrát něco obešel...tak uvidim do něčeho půjdu, ale nevim ještě do čeho. ©koda, že sem nepronikl ten Kyokushin snad do budoucna. Jinak to karate je v tom sokolu ??? Tedy u staďáku ? Kde se trenuje Chaloupka ? Nebo to je někde jinde...dik
Ano,hlavního trenéra tam dělá Roman Chaloupka.Ale zkus si popovídat s tím P.Svobodou......(Neznám moc takových lidí,jako je on).Velký Respect....!!!!!!
Ohledně toho kyokushinkanu nezoufej.....jsem něco slyšel,zatím je to nepotvrzené,ale možná...........možná![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků