Allien píše:Museli jste někdy skutečně použít to, co jste se v tělocvičně naučili? (Pomineme rvačky v hospodě a machrovinky před přáteli.)
Allien píše:Museli jste někdy skutečně použít to, co jste se v tělocvičně naučili? (Pomineme rvačky v hospodě a machrovinky před přáteli.)
frajerKokoMihule píše:Pajiss: Myslenka dne otce Furata aneb rozumne reseni sebeobrannych situaci:
-nelizt do pajzlu, kde je velka pravdepodobnost, ze mi rozbijou hubu
-kdyz tam vleze takova banda, tak zaplatit a odejit
-kdyz zacne delat bordel, tak zaplatit, odejit a eventuelne zavolat PCR
Mozna si to neuvedomujes, ale nezakonne ses choval ve skutecnosti ty; v zakone neni nikde definovana "nutna obrana v situaci, kdy mi nekdo rozleje pivo". Jakkoliv by se i mne libilo, kdyby bylo legalni cloveka, co dela problemy, pohladit pesti, tak to holt legalni neni, a tak k tomu taky pristupuji.
Nehlede na to, ze to mohlo skoncit jeste daleko hur, kdyby se ti jeho kamaradi rozhodli ti to oplatit - pokud to byli opravdu takovi ostri hosi, jak licis, taks ohrozil sebe i svoje kamose.
Ve zkratce - tudy ne, pratele.
ravoj píše:... takže chodit brzo spinkat, vyvarovat se užívání alkoholu, drog atd., vyhýbat se potencionálním nebezpečím, tj. žádné hospody, diskotéky a podobná místa, kde je vyšší procento možného konfliktu.. toto vše patří k sebeobraně...
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 2 návštevníků