Jendis píše:Ty rozhodně, Vládíku...Ty si běž hlavně pro prášky....
Neposlouchejte ho, je to nemocnej člověk s psychickejma problémama......troll.
JoJo...prášky to Já rád

Moderátor: Toman
shoryuken píše:V tomhle tuším i velký pochybení trenéra.
NAIA píše:Hele nesouhlasím, trenér tě trénuje ale do hlavy ti nevidí ani nemá nad tebou žádnou kontrolu poté, co opustíš tělocvičnu.
Navíc je trenér oba vyhodil z tělocvičny, takže mu to asi vadí.. ono jestli chceš aby k tobě chodili normální lidi tak ti nepomůže, že se tvůj klub bude objevovat v televizních novinách jako líheň kriminálníků...
Já netuším jak by tohle měl trenér jinak ošéfovat... preventivně vyrazit každého kdo trochu umí? Kde myslíš že udělal chybu?
NAIA píše:Hele nesouhlasím, trenér tě trénuje ale do hlavy ti nevidí ani nemá nad tebou žádnou kontrolu poté, co opustíš tělocvičnu.
Já netuším jak by tohle měl trenér jinak ošéfovat... preventivně vyrazit každého kdo trochu umí? Kde myslíš že udělal chybu?
freekarol píše:NAIA píše:Hele nesouhlasím, trenér tě trénuje ale do hlavy ti nevidí ani nemá nad tebou žádnou kontrolu poté, co opustíš tělocvičnu.
Trenér si může půjčit psychology, ti sice taky do hlavy na 100% nevidí, ale pořád více než ostatní.
NAIA píše:freekarol píše:NAIA píše:Hele nesouhlasím, trenér tě trénuje ale do hlavy ti nevidí ani nemá nad tebou žádnou kontrolu poté, co opustíš tělocvičnu.
Trenér si může půjčit psychology, ti sice taky do hlavy na 100% nevidí, ale pořád více než ostatní.
A ty si tohle dovedeš představit v praxi? Jak často by jsi lidi testoval?
freekarol píše:....Vzhledem k tomu, jak často skutečně dochází k zneužití nějakého bojového stylu, to ale zatím není zapotřebí. Kdo by se namáhal makat tvrdě na tréninku, aby pak někoho jen tak zmlátil na ulici? Takže vlastně tvrdý trénink je prevencí před zneužitím.![]()
NAIA píše:freekarol píše:....Vzhledem k tomu, jak často skutečně dochází k zneužití nějakého bojového stylu, to ale zatím není zapotřebí. Kdo by se namáhal makat tvrdě na tréninku, aby pak někoho jen tak zmlátil na ulici? Takže vlastně tvrdý trénink je prevencí před zneužitím.![]()
Vidíš a tady konkrétně si protiřečíš... vzhledem k tomu případu co se stal. Ale máš pravdu, proč zahodit dlohodobě budovanou sportovní kariéru kvůli machrování na ulici že? A vidíš jsou tu pitomci co to udělají...
To "zneužití bojového stylu" sorry ale tohle je blbost, jestli jak píšeš to mají v sobě, tak by se rvali i tak takže kde by byl rozdíl? Můžem se bavit o tom že byli lepší figteři, ale ono když už někdo leží na zemi tak ho ukopeš i bez tréninku ne?
Jen pro srovnání, posilovna ti taky přidá na schopnostech bojovat ne? Bylo by dobré děat psychotesty i tam?
Ber to tak, z kažedé výroby občas vyjde zmetek s tím nic nenaděláš, prostě to tak je. Janě jako trenér by ses měl zajímat co tví lidé dělají a když se něco takového dozvíš, tak se podle toho zařídit (stalo se) a to je celé, ale zopdpovědnost bych na trenéra neházel...
NAIA píše:Já netvrdím, že trenér nemá žádnou roli v tomto případu, říkám že se zachoval správně. Zjistil co provádějí tak je vyrazil, to je celé. Když si vezmeš kolik lidí trénuje tak se v tom počtu prostě najde někdo takový.
Lee ... nemyslím si, že by díky NPL odhalil, proč k němu kdo přišel. Takhle to opravdu nefunguje, lidi tě překvapí i po letech, když si myslíš, že je znáš.
K tomu noži.. víš ono to opravdu není o technikách. Je to o hlavě, nebo si myslíš, že každý kdo někoho bodne nožem má v tom nějaký trénink? Ono je to v hlavě mnohem...mnohem více než v technikách...
Ale to je celkem jedno, je otázka jakou máš ty zkušenost s tréninkem ostatních a jak jsou tvoje nápady relevantní... neříkám, že s tím psychologem je to kravina, jen se na to dívám z praktického hlediska a nedovedu si to moc dobře představit. Psal jsem to sem proto, že si myslím, že nazývat tento případ "velkým pochybením trenéra" podle mě není správné..toť vše.
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků